Menu

A2/B1 Hverdagsfransk - let øvet - intensivt i uge 26

Start
Monday June 24
Price
DKK 1,970
Reduced price
DKK 1,850
Lessons
20
Start 24.06.2024
Period 24.06.2024 to 28.06.2024
Lessons 20
Course no.: 5225-24
Teacher master enseignement du français langue France Rousset
 
Location Borgergade 12, 1. sal
Room 115
Time Mon 10:00 - 13:30
Tue 10:00 - 13:30
Wed 10:00 - 13:30
Thu 10:00 - 13:30
Fri 10:00 - 13:30
Price DKK 1,970
Reduced price DKK 1,850
Time Mon 10:00 - 13:30
Tue 10:00 - 13:30
Wed 10:00 - 13:30
Thu 10:00 - 13:30
Fri 10:00 - 13:30

En intensiv uge, hvor du rykker dig sprogligt på fransk
Er du lige blevet færdig eller næsten færdig med A2-niveauet, eller har du været i gang på B1 i kort tid? Kunne du godt tænke dig at blive bedre til fransk og forbedre din udtale? Så er dette kursus lige noget for dig.
Du får øvet det talte sprog og pudset grammatikken af. Efter dette kursus er du klar til at gå på B1, eller måske skal du ud at rejse? Franskmændene er, som du ved, vilde med fransk og mindre vilde med fx engelsk, så når du gør dig umage og lærer fransk, så bliver franskmændene så glade. Mange franskmænd har en særlig forkærlighed for at bruge det franske sprog præcist, så man kan nemt komme ud for, at en franskmand lige slår et ord eller en vending op i ordbog over det franske sprog - det kan være Le Petit Robert eller Larousse - lidt efter temperament. Så du kan få en franskmand til at beundre dit ordvalg eller blive venligt vejledt i en anden sproglig retning. Det skal man lige vænne sig til, men det er da ret skønt at gå op i sit modersmål.

Boost dit fransk
Vi fokuserer på, at du taler mest muligt, og du kommer til at tale om en række emner både i plenum og i mindre grupper. Vi inddrager aktuelle lydfiler og videoklip, læser avisartikler og andre tekster, så du både får tungen på gled, får et større ordforråd og får lettere ved at forstå fransk tale.

Arbejdsformer og -sprog
Vi taler en masse fransk i par, grupper og plenum på baggrund af lettere tekster og forskellige situationer fra hverdags- og ferielivet - på den måde får du bedre styr på ord og vendinger, som du kan bruge, når du fx er på rejse i et fransktalende land. Har du brug for at få repeteret et specielt grammatisk emne, er der også plads til det.

Undervisningsmateriale
Vi tilpasser materialet til holdets behov, vi sammensætter relevante tekster, øvelser og andre materialer fra gang til gang. Materialet er inkluderet i prisen, og underviseren deler det ud i klassen eller lægger det online på Moodle.

Vi taler fransk så meget som muligt - lige fra første gang, men hvis det franske slipper op, bruger vi dansk (eventuelt engelsk) som hjælpesprog.

Få samlet overblik over kurset og materialerne
Du får adgang til Moodle, der er vores online læringsplatform. Her har du et samlet overblik over hele kurset. Du har også kontakt med de andre kursister, og I kan tale om, hvad der sker på holdet. På Moodle kan du:


  • se planen over hele kurset, de enkelte undervisningsgange og hjemmearbejde

  • se undervisningsmaterialer, også ekstra materialer

  • kommunikere med din underviser og dine medkursister

  • følge med og indhente det forsømte, hvis du er fraværende i løbet af kursetPraktiske oplysninger
På kurset møder du typisk mennesker, der rejser eller har planer om at rejse til Frankrig eller fransktalende lande, har fransktalende familie eller partner, folk, der interesserer sig for sprog, er optaget af kultur og samfundsspørgsmål eller blot vil lære fransk. På Studieskolen lærer du fransk i en god atmosfære, hvor der er let til smil, også hvis grammatikken eller udtalen driller.

Find dit niveau i fransk
Skal du finde det rigtige kursus, der passer lige til dig? Så tag vores online sprogtest i fransk. Når du har taget testen, kan vores sprogkonsulent nemmere vejlede dig til det helt rigtige kursus https://www.studieskolen.dk/da/sprogtest.
8-14 deltagere.

Tøv ikke for længe med at melde dig til vores sommerhold. De plejer at blive hurtigt udsolgt.

France Rousset

France er franskmand – man kan næsten ikke være andet end fransk, når man hedder France! Hun er opvokset i Alsace og har studeret i Schweiz, hvor hun har taget en bachelor i skandinaviske sprog og fransk. Efter bacheloruddannelsen tog hun til Danmark og bestod Studieprøven (tusind tak til Studieskolen!).
France er vild med den danske litteraturhistorie, især med det moderne gennembrud og elsker at læse på dansk. Denne litterære bevægelse opstod i hele Skandinavien i slutningen af 1800-tallet og var præget af nogle andre bevægelser i Europa, som for eksempel af den realistiske/naturalistiske periode i Frankrig med forfattere som Zola eller Flaubert (Frances yndlingsforfattere).

At lære et nyt sprog har altid været en spændende oplevelse (France har 5 sprog i bagagen), og det er derfor, hun besluttede at undervise i sit modersmål her i Danmark.

France er cand.mag. i fransk som fremmedsprog fra Neuchâtel Universitet i Schweiz, hvor hun især har været optaget af franskundervisning til dansktalende personer med stor vægt på dagligdags talt fransk. For France er kommunikation i fokus. 

Frances råd til at blive endnu bedre til fransk: 

  • Lyt til ny fransk musik. Jeg kan selv godt lide Sers Gauvain, som du kan finde på YouTube. Sangene drejer sig om aktuelle emner. ”Les oubliés” handler for eksempel om den nuværende situation (økonomi og politik) i Frankrig. Du kan læse mere om det på francebleu.fr.

  • Tjek "Fransk grammatik til samtale og forståelse" (2016) for at blive parat til at føre samtaler (Dorte Fristrup, Hanne Leth Andersen). 

Show moreShow less

A2/B1 Hverdagsfransk - let øvet - intensivt i uge 26

24 June - 28 June

Register