Menu

B1/B2 Sommerfransk - konversation

Start
Thursday June 13
Price
DKK 1,190
Reduced price
DKK 1,120
Lessons
12
Start 13.06.2024
Period 13.06.2024 to 04.07.2024
Lessons 12
Course no.: 5230-24
Teacher master de français langue étrangère Jonathan L-V. Lévy
 
Location Gothersgade 14, 1. sal
Room 101
Time Thu 17:30 - 20:00
Price DKK 1,190
Reduced price DKK 1,120
Time Thu 17:30 - 20:00

Tal med om dagens Frankrig
Brug fire uger på at friske dit fransk op og blive klar til sommerferien, som måske går til Frankrig?
Vi mødes en gang om ugen i fire uger og taler om dagens Frankrig, om nyheder, kultur, samfund og ferie gennem forskellige teksttyper. Vidste du, at Det franske Akademi - l'Académie française - blev stiftet i 1635? Og lige siden har akademiets medlemmer passet på det franske sprog. Sproglige fornyelser diskuteres nøje, inden de bliver en del af det officielle franske sprog. Det er først for nylig, at en række erhverv har fået en form i hunkøn fx écrivaine, cheffe og docteure.
Gennem samtalerne får du øvet talt fransk, og du får pudset grammatikken af.
Kurset passer til dig, der har været i gang på B1 i nogen tid, og kan du mere, så får du udfordringer, som passer til dig.

Boost dit fransk
Vi fokuserer på, at du taler mest muligt, og du kommer til at tale om en række emner både i klassen og i mindre grupper. Vi inddrager aktuelle lydfiler og videoklip, læser avisartikler og andre tekster, så du både får arbejdet med melodien i det franske sprog, får et større ordforråd og får lettere ved at forstå, når andre taler fransk til dig.

Undervisningsmateriale
Underviseren skræddersyr materialet til holdet og sammensætter relevante tekster, øvelser og andre materialer fra gang til gang. Materialet er inkluderet i prisen, og underviseren deler det ud i klassen eller lægger det online på Moodle.

Få samlet overblik over kurset og materialerne
Du får adgang til Moodle, der er vores online læringsplatform. Her har du et samlet overblik over hele kurset. Du har også kontakt med de andre kursister, og I kan tale om, hvad der sker på holdet. På Moodle kan du:


  • se planen over hele kurset, de enkelte undervisningsgange og hjemmearbejde

  • se undervisningsmaterialer, også ekstra materialer som fx videoer

  • kommunikere med din underviser og dine medkursister

  • følge med og indhente det forsømte, hvis du er fraværende i løbet af kursetFind dit niveau i fransk
Skal du finde det rigtige kursus, der passer lige til dig? Så tag vores online sprogtest i fransk. Når du har taget testen, kan vores sprogkonsulent nemmere vejlede dig til det helt rigtige kursus https://www.studieskolen.dk/da/sprogtest.

Praktiske oplysninger
På kurset møder du typisk mennesker, der rejser eller har planer om at rejse til Frankrig eller fransktalende lande, har fransktalende familie eller partner, folk, der interesserer sig for sprog, er optaget af kultur og samfundsspørgsmål eller blot vil lære fransk. På Studieskolen lærer du fransk i en god atmosfære, hvor der er let til smil, hvis grammatikken eller udtalen driller.
8-14 deltagere.

Tøv ikke for længe med at melde dig til vores sommerhold. De plejer at blive hurtigt udsolgt.

Jonathan L-V. Lévy

Jonathan er franskmand. Han er opvokset i Paris og har studeret både i Danmark og Frankrig. Han har en bachelor i historie og en cand.mag. i kunsthistorie fra Sorbonne Universitet. Han blev desuden også læreruddannet i Danmark (Københavns Professionshøjskole) og blev uddannet cand.mag. i fransk/engelsk som fremmedsprog på Montpellier Universitet.

Jonathan elsker at undervise i fransk og inddrager gerne sin viden om fransk skønlitteratur, film og billedkunst for at gøre undervisningen mere levende.

”Mit råd: Lyt til så meget fransk musik som muligt og læs sangteksterne, mens du lytter til din(e) yndlingssang(e). Hjemmesiden Lyricstraining er i denne sammenhæng et meget nyttigt værktøj til at træne sin lytteforståelse og staveevner på en sjov måde - og den findes også som app, når du keder dig mens du venter på bussen!"

Show moreShow less

B1/B2 Sommerfransk - konversation

13 June - 4 July

Register