Menu

B1 Sommerfransk brush-up - intensivt i uge 27

Start
Monday July 1
Price
DKK 2,125
Reduced price
DKK 1,995
Lessons
22
Start 01.07.2024
Period 01.07.2024 to 05.07.2024
Lessons 22
Course no.: 5231-24
Teacher maîtrise ès information-communication Célia Piron Gelardi
 
Location Borgergade 12, 1. sal
Room 113
Time Mon 09:30 - 13:30
Tue 09:30 - 13:30
Wed 09:30 - 13:30
Thu 09:30 - 13:30
Fri 09:30 - 13:30
Price DKK 2,125
Reduced price DKK 1,995
Time Mon 09:30 - 13:30
Tue 09:30 - 13:30
Wed 09:30 - 13:30
Thu 09:30 - 13:30
Fri 09:30 - 13:30

Øv dig på fransk - en intensiv uge i juli
Une semaine en français : Brug en uge til at blive bedre til fransk. Vi arbejder målrettet med ordforråd og grammatik, så du får en større sikkerhed og tryghed, når du taler fransk.
Vi læser små aktuelle nyhedshistorier og taler om dem. Vi ser korte nyhedsindslag, og du bliver bedre til at forstå franskmænd - også når de taler hurtigt.
Du får øvet det talte sprog og pudset grammatikken af. Det bliver en intensiv uge, hvor du rykker dig sprogligt.

Vidste du, at det er François Ier, som vi skal takke for, at hele Frankrig taler fransk i dag? Kongen besluttede nemlig i 1539, at alle officielle dokumenter skulle skrives på fransk i stedet for latin. Det betød, at fællessproget i Frankrig blev fransk - i de forskellige franske regioner talte man naturligvis stadig lokale sprog som fx baskisk, bretonsk, catalansk og occitansk, men når det officelle Frankrig kommunikerede, så var det på fransk. Det var først i 1951, at Frankrig med Deixonne-loven anerkendte de regionale sprog.
Fransk er i øvrigt en god genvej til at lære andre sprog - og i Frankrig siger man faktisk, at 50 % af de engelske ord har rod i franske ord. Så hvis du er god til engelsk, så kan det være en genvej til fransk.

Boost dit fransk
Vi fokuserer på, at du taler mest muligt. Vi inddrager aktuelle lydfiler og videoklip, læser avisartikler og andre tekster, så du både får tungen på gled, får et større ordforråd og får lettere ved at forstå fransk tale.

Arbejdsformer og -sprog
Vi taler en masse fransk i par, grupper og plenum på baggrund af lettere tekster og forskellige situationer fra hverdags- og ferielivet - på den måde får du bedre styr på ord og vendinger, som du kan bruge, når du fx er på rejse i et fransktalende land. Har du brug for at få repeteret et specielt grammatisk emne, er der også plads til det.
Vi taler fransk så meget som muligt - lige fra første gang, men hvis det franske slipper op, bruger vi dansk (eventuelt engelsk) som hjælpesprog.

Undervisningsmateriale
Vi tilpasser materialet til holdets behov, vi sammensætter relevante tekster, øvelser og andre materialer fra gang til gang. Materialet er inkluderet i prisen, og underviseren deler det ud i klassen eller lægger det online på Moodle.

Få samlet overblik over kurset og materialerne
Du får adgang til Moodle, der er vores online læringsplatform. Her har du et samlet overblik over hele kurset. Du har også kontakt med de andre kursister, og I kan tale om, hvad der sker på holdet. På Moodle kan du:


  • se planen over hele kurset, de enkelte undervisningsgange og hjemmearbejde

  • se undervisningsmaterialer, også ekstra materialer som fx videoer

  • kommunikere med din underviser og dine medkursister

  • følge med og indhente det forsømte, hvis du er fraværende i løbet af kursetFind dit niveau i fransk
Skal du finde det rigtige kursus, der passer lige til dig? Så tag vores online sprogtest i fransk. Når du har taget testen, kan vores sprogkonsulent nemmere vejlede dig til det helt rigtige kursus https://www.studieskolen.dk/da/sprogtest.


Praktiske oplysninger
På kurset møder du typisk mennesker, der rejser eller har planer om at rejse til Frankrig eller fransktalende lande, har fransktalende familie eller partner, folk, der interesserer sig for sprog, er optaget af kultur og samfundsspørgsmål eller blot vil lære fransk. På Studieskolen lærer du fransk i en god atmosfære, hvor der er let til smil, hvis grammatikken eller udtalen driller.
8-14 deltagere.

Tøv ikke for længe med at melde dig til vores sommerhold. De plejer at blive hurtigt udsolgt.

Célia Piron Gelardi

Célia er indfødt franskmand. Hun er opvokset i Alperne og har studeret både i Spanien og i Frankrig. Célia er, hvad der svarer til cand.mag. i kommunikation. 
Desuden er hun uddannet som lærer i fransk som fremmedsprog på Grenoble universitet. Célia elsker at undervise voksne og er rigtig interesseret i at bruge nye indlæringsmetoder som cooperative learning, hvor man bl.a. lærer sprog ved at spille m.m.

"Mit råd: brug internetressourcer så meget som muligt! Til at læse franske artikler, købe e-bøger, høre fransk musik, se nye film og klassikere og meget mere. Det koster næsten ingenting, og du kan finde lige præcis, hvad du godt kan lide!"

 

Show moreShow less

B1 Sommerfransk brush-up - intensivt i uge 27

1 July - 5 July

Register