Menu

B1.1 Tysk på mellemniveau - formiddag

Start
Thursday February 8
Price
DKK 2,955
Reduced price
DKK 2,725
Lessons
37
Start 08.02.2024
Period 08.02.2024 to 30.05.2024
Lessons 37
Course no.: 3107-24
Teacher cand.mag. Sabine Kramer
 
Location Borgergade 12, 1. sal
Room 113
Time Thu 10:00 - 12:10
Price DKK 2,955
Reduced price DKK 2,725
Time Thu 10:00 - 12:10

Fortsætterkurset for dig, der allerede kan en del tysk. Både mundtligt og grammatisk
Som altid fokuserer vi på, at du taler mest muligt. Og det vægter også mere end grammatikken. Derfor taler vi en del på tværs af klassen, og du kommer til at drøfte en række emner i mindre grupper. Og nu hvor du er på så højt et sprogligt niveau, vil du sikkert opleve, at samtalerne ofte bliver mindst lige så interessante, som når du hygger dig med en god ven.

Vi taler bl.a. om


  • at rejse

  • forandringer

  • arbejde og uddannelse

  • miljø

  • forbrug, indkøb og penge



Grammatisk har vi fokus på bisætninger, præpositioner med genitiv og dativ, præteritum, konjunktiv 2, komparativ og superlativ, fremtidsformer - og du vil opleve at få større sikkerhed og at kunne kommunikere mere præcist, når du får styr på grammatikken.

Få samlet overblik over kurset og materialerne
Du får adgang til Moodle, der er vores online læringsplatform. Her har du et samlet overblik over hele kurset. Du har også kontakt med de andre kursister, og I kan tale om, hvad der sker på holdet. På Moodle kan du:

  • se planen over hele kurset, de enkelte undervisningsgange og hjemmearbejde

  • se undervisningsmaterialer, også ekstra materialer

  • kommunikere med din underviser og dine medkursister

  • følge med og indhente det forsømte, hvis du er fraværende i løbet af kurset



Praktisk
Lærebog: Vi bruger Netzwerk Neu B1.1, Kurs- und Übungsbuch, ISBN 9783126071703. Du kan fx købe bogen fra academicbooks.dk.

B1-niveauet består af 2 moduler, og dette kursus dækker det første af dem. Vi anbefaler, at du tager begge moduler for at opnå niveau B1.

Forberedelsestid: ca. 2 timer om ugen.
Der er 10-16 kursister på holdet.

Sabine Kramer

Sabine er vokset op i Tyskland. Hun er cand.mag. i tysk fra Københavns Universitet. Hun er en rutineret lærer, der gerne bruger videoer og lyd i undervisningen. Hun synes, at grammatikken gerne må være sjov, og hun er god til at formidle den, så kursisterne let kan følge med.

Sabine anbefaler lige nu:
Litteratur: Litteratur: "Juli Zeh (Unterleuten) er en af yndlingsforfatterne, men der er også mange andre som Daniel Kehlmann (Tyll), Doris Hansen (Altes Land) og selvfølgelig klassikere som Herman Hesse og Stefan Zweig. Hvis de er for svære at læse endnu, så tag i stedet på biblioteket og find én af de utallige tyske easy-readers. De findes på alle niveauer."
Overnatte i Tyskland: ”Jeg har gode erfaringer med at bo på Bed & Breakfast. Det er oftest billigere end hoteller, man bor hos en familie, og man kommer tættere på tysk kultur.”
Lær mere tysk: Hjemmesiden Deutsche Welle er en guldgrube af informationer om kultur og samfund. Man kan få opdateret sit ordforråd, og der er sprogkurser for både begyndere og på mellemniveau. Der er også bearbejdede avisartikler, der bliver læst op på tysk.

Show moreShow less

B1.1 Tysk på mellemniveau - formiddag

8 February - 30 May

Register