Menu

Japansk 8

Start
Wednesday February 7
Price
DKK 2,900
Reduced price
DKK 2,720
Lessons
30
Start 07.02.2024
Period 07.02.2024 to 05.06.2024
Lessons 30
Course no.: 3563-24
Teacher cand.mag. Evi Egholm
 
Location Borgergade 14, 1. sal
Room 131
Time Wed 17:00 - 18:40
Price DKK 2,900
Reduced price DKK 2,720
Time Wed 17:00 - 18:40

Vi holder fokus på praktisk, dagligdags kommunikation, og du øger og nuancerer det ordforråd, som du har lært tidligere. Du bliver bedre til selv at danne sætninger, og du lærer at udtrykke dig med mere komplicerede sætninger. Du lærer at kunne formulere dig meget formelt og beskedent, for at vise respekt for den, du har kontakt med. Fx ved mailkorrespondance. Du øger og nuancerer din viden om grammatik, som du omsætter i tale- og skriftøvelser med fokus på at lave selvstændige sætninger.

Du lærer fx


  • at udtrykke dig fra egen hverdag

  • at samtale og smalltalke ved møde med nye mennesker

  • at relatere til andres udsagn

  • at udtrykke ligheder



Derudover vil I få korte ukendte tekster på japansk, som I skal læse og oversætte sammen. Vi hører små podcast, eller i holder oplæg om fælles emner som udgangspunkt for samtale på japansk i klassen.

Hvordan foregår timerne?
Undervisningen er meget varieret med forskellige øvelser. Vi bruger fx mange gruppeøvelser, så du får god tid til at tale. Vi lægger nemlig vægt på, at du bliver god til at danne dine egne sætninger. Vi bruger også spil og quizzer. Der er lytteøvelser, så du bliver bedre til at forstå japansk.

Få samlet overblik over kurset og materialerne
Du får adgang til Moodle, der er vores online læringsplatform. Her har du et samlet overblik over hele kurset. Du har også kontakt med de andre kursister, og I kan tale om, hvad der sker på holdet. På Moodle kan du:

  • se planen over hele kurset, de enkelte undervisningsgange og hjemmearbejde

  • se undervisningsmaterialer, også ekstra materialer

  • kommunikere med din underviser og dine medkursister

  • følge med og indhente det forsømte, hvis du er fraværende i løbet af kurset



Praktiske oplysninger
Lærebog: Quartet: intermediate japanese across the four language skills vol. 1 ISBN: 978-4789016957. Vi arbejder med kapitel 1.
Du kan købe bogen på amazon.de eller academicbooks.dk.

Kurset er for dig, der har fulgt undervisningen på Japansk 1-7 eller har kendskab til japansk på tilsvarende niveau. Du har allerede kendskab til ca. 240 kanji og kan forvente at lære yderligere 60.

Forberedelsestid: ca. 2 timer om ugen.
Der er 8-14 kursister på holdet.

Evi Egholm

Evi Egholm er cand.mag. i Asienstudier med sidefag i Komparative Kulturstudier og et års studieophold på Waseda Universitet.

Udover at undervise i japansk på Studieskolen underviser hun til daglig i almindelige skolefag og japansk på to institutioner for unge voksne med særlige behov.

Show moreShow less

Japansk 8

7 February - 5 June

Register