Menu

A2.1 Russisk for let øvede

Start
Tuesday February 6
Price
DKK 2,330
Reduced price
DKK 2,150
Lessons
30
Start 06.02.2024
Period 06.02.2024 to 04.06.2024
Lessons 30
Course no.: 3591-24
Teacher cand.mag. Lioudmila Trier
 
Location Borgergade 12, 1. sal
Room 118
Time Tue 18:20 - 20:00
Price DKK 2,330
Reduced price DKK 2,150
Time Tue 18:20 - 20:00

Tal mere frit og naturligt
Du lærer at tale mere nuanceret og naturligt, og du lærer nye former med udgangspunkt i bogen 'Po-russki - legko!2'. Dette kursus er skræddersyet til dig, der allerede har et grundlæggende kendskab til russisk på A1-niveau og ønsker at tage dine sprogfærdigheder til det næste niveau.

Vores undervisning fokuserer på den praktiske anvendelse af russisk i virkelige kommunikationssituationer. Vi vil udforske spændende emner, der vil gøre dig i stand til at deltage aktivt i samtaler og udtrykke dig mere flydende. Emnerne er fx:


  • biografi

  • egne interesser

  • sport

  • musik

  • forhold



Dette kursus er designet til at hjælpe dig med at opnå et solidt grundlag på niveau A2 på kort tid. Vi har også gjort det let for dig at tilgå lydmaterialerne online gennem QR-koder, så du kan lytte og øve dig hvor som helst og når som helst.

Tag det næste skridt i din russiske sprogrejse sammen med os, og lad os sammen udforske den rige verden af russisk sprog og kultur.

Få samlet overblik over kurset og materialerne
Du får adgang til Moodle, der er vores online læringsplatform. Her har du et samlet overblik over hele kurset. Du har også kontakt med de andre kursister, og I kan tale om, hvad der sker på holdet. På Moodle kan du:

  • se planen over hele kurset, de enkelte undervisningsgange og hjemmearbejde

  • se undervisningsmaterialer, også ekstra materialer

  • kommunikere med din underviser og dine medkursister

  • følge med og indhente det forsømte, hvis du er fraværende i løbet af kurset



Praktiske oplysninger
Dette kursus er for dig, der har gennemgået et helt begyndersystem (A1-niveau) og dermed den grundlæggende grammatik, som vi dog repeterer løbende. Du har studeret russisk i ca. 120-130 lektioner.

Undervisningsmateriale: 'Po-russki - legko!2'. (A1-A2) ISBN 9785907390201. Du kan købe bogen på www.ruslania.com.
Underviseren uddeler løbende ekstra materiale med grammatiske, fonetiske og lytteøvelser, der passer til bogens tekster.

På kurset møder du folk, der rejser eller har planer om at rejse til lande, hvor russisk stadig er lingua franca. Nogle har russisktalende familie, partner eller kollegaer eller interesserer sig for sprog, kultur og det moderne Rusland og vil gerne have flere nuancer på deres viden og forestilling om russisk og Rusland.

Forberedelsestid: ca. 2 timer om ugen.
Der er 10-16 kursister på holdet.

Lioudmila Trier

Lioudmila Trier, cand.mag. i russisk og musik fra Københavns Universitet, vækker russisk sprog og kultur til live i Danmark.
Født i Ruslands hjerte, Moskva, bringer hun omfattende erfaring fra en karriere fyldt med undervisning på diverse skoler i København. Hendes arbejde ved Udenrigsministeriet og mange år ved det Russiske Center for Videnskab og Kultur har styrket hendes rolle som en passioneret formidler af russisk kultur og sprog.
Hun er overbevist om, at sprog er mere end et kommunikationsværktøj - det er nøglen til forståelse, viden og tolerance.

Show moreShow less

A2.1 Russisk for let øvede

6 February - 4 June

Register