Menu

A2.1 og A2.2 Spansk for let øvede

Start
Thursday February 8
Price
DKK 3,050
Reduced price
DKK 2,745
Lessons
51
Start 08.02.2024
Period 08.02.2024 to 20.06.2024
Lessons 51
Course no.: 3321-24
Teacher Master of Arts Teresa Alcacio
 
Location Borgergade 12, 1. sal
Room 108
Time Thu 10:00 - 12:30
Price DKK 3,050
Reduced price DKK 2,745
Time Thu 10:00 - 12:30

Kurset for dig, der er gået fra begynder til let øvet
På kurset for let øvede kan vi se på detaljerne i sproget og den spanske kultur.

På kurset lærer du fx at


  • beskrive forskellige ting som telefoner, tasker, sko og lamper. Både i forhold til hvordan tingene ser ud, hvad de kan bruges til, og hvor de står i forhold til hinanden i et lokale

  • beskrive typiske boligformer som lejligheder, huse og rækkehuse

  • tale om de ting, vi har i vores hjem, fx møbler

  • fortælle, hvad du sætter pris på, når du køber ind, samt din holdning til forbrug

  • give anbefalinger og råd



I den kulturelle afdeling taler vi om fire modige spansktalende kvinder, som gennem deres arbejdet har gjort en forskel i samfundet. Vi taler også om den store chilenske digter og nobelprismodtager Pablo Neruda og om spanske Pablo Picasso.
Samtidig repeterer vi gloserne fra begynderkurserne samt den grammatik, du har lært tidligere. Det er altid dejligt befriende at finde ud af, hvor meget du allerede kan. Og du lærer en af de to datider: pretérito indefinido.
Som altid på Studieskolen er fokus primært på, at du får trænet det at tale sproget. Derfor taler vi spansk, hver gang det kan lade sig gøre. Og særligt her på spanskkurserne for let øvede kan vi gennemgå meget på spansk, ligesom vi fortsætter med gruppearbejdet.
Når du træner spanske samtaler i de små grupper, bliver du sikkert glædeligt overrasket over, hvor god du er blevet til spansk. Derfor kan samtalen minde om en samtale på en café og ikke i et undervisningslokale.

Undervisningsmateriale
Bitácora 2 Nueva edición, Edición híbrida - Libro del alumno ISBN 9788419236012 (grundbog)
Bitácora 2 Nueva edición, Cuaderno de ejercicios ISBN 9788416347674 (øvebog) fra forlaget Difusión.
Vi læser kapitel 0-4. Du kan købe bøgerne hos academicbooks.dk.
Vi læser kapitel 0-4. Du kan købe bøgerne hos academicbooks.dk.

Få samlet overblik over kurset og materialerne
Du får også adgang til Moodle, der er vores online læringsplatform. Her har du et samlet overblik over hele kurset. Du har også kontakt med de andre kursister, og I kan tale om, hvad der sker på holdet. På Moodle kan du:

  • se planen over hele kurset, de enkelte undervisningsgange og hjemmearbejde

  • se undervisningsmaterialer, også ekstra materialer

  • kommunikere med din underviser og dine medkursister

  • følge med og indhente det forsømte, hvis du er fraværende i løbet af kurset



Forberedelse: Ca. 2 timer om ugen.
Der er 13-20 kursister på holdet.
Ingen undervisning 15/2-24.

Teresa Alcacio

"Jeg hedder Teresa Alcacio og er født i Leon, midt i Mexico. Jeg flyttede til Holland for 12 år siden og har dér arbejdet som spansklærer på Groningen Universitetet. Nu er jeg flyttet til Danmark, hvor jeg bor sammen med min danske mand. Jeg er MA i Litteraturvidenskab og sprogundervisning.

Jeg har altid ønsket at bidrage til at sprede viden om den spansktalende verden, kulturen og sproget, derfor bestemte jeg mig for at blive spansklærer. Jeg har besøt mange byer i Spanien, bl.a. Madrid, Toledo, Barcelona, Valencia, Malaga og mange flere, og jeg kender til forskellige aspekter af livet og kulturen i de latinamerikanske lande som Costa Rica, Nicaragua, Colombia, Peru, Chile, Cuba, Ecuador og Argentina.

I Holland uddannede jeg mig i spansk og italiensk sprog med fokus på litteraturvidenskab og sprogundervisning og kultur.

Jeg har et ganske godt kendskab til Danmark og dansk kultur, fordi jeg i 2010 fik mulighed for et praktikophold på Den Mexicanske Ambassade i København, og samme år fik jeg et stipendium til at gennemføre et kursus i dansk sprog og kultur, og siden da har jeg været på besøg i Danmark flere gange. Jeg har også arbejdet i Danmark som sproglærer på Københavns Universitet, først som gæstelærer på CIP (Center for Internationalisering og Parallelsproglighed) fra marts til maj 2015, hvor jeg hjalp med at undervise på afdelingen for Spansk og Italiensk (Institut for Engelsk, Germansk og Romansk) og igen i august, hvor jeg stod for sommerkurset i spansk på CIP."
Show moreShow less

A2.1 og A2.2 Spansk for let øvede

8 February - 20 June

Register