Menu

B1.1 og B1.2 Spansk på mellemniveau

Start
Tuesday February 6
Price
DKK 3,730
Reduced price
DKK 3,440
Lessons
48
Start 06.02.2024
Period 06.02.2024 to 28.05.2024
Lessons 48
Course no.: 3330-24
Teacher cand.mag. Beatriz Molina Alcántara
 
Location Borgergade 12, 1. sal
Room 108
Time Tue 17:30 - 20:00
Price DKK 3,730
Reduced price DKK 3,440
Time Tue 17:30 - 20:00

Lær at tale på spansk om mennesker, mad og historie
På mellemniveauet tager vi nu fat på nogle spændende emner. Du får flere ord og nuancer, så du kan tale om og med mennesker om jeres arbejde, fritid og interesser.
Du får helt styr på, hvordan du på spansk skal sige, hvad du kan lide og ikke så godt kan lide, og hvad du mener om forskellige ting. Det kan være en udfordring at sige sin mening på et andet sprog, men det lærer du her.
Vi dykker ned i gastronomien i flere lande, bl.a. Spanien og Peru. Hvordan kan det være, at det peruvianske køkken er blevet så populært i hele verden? Vi taler også om nogle af de spanske fødevarer, der har en specielt høj kvalitet. Vi kigger på opskrifter, så du får styr på bydemåde, når du fx får at vide, hvor mange æg du skal bruge til en tortilla.
Vi fordyber os i nogle historiske facts fra både Spanien og Latinamerika, og du bliver god til selv at fortælle om noget, der er sket, og om oplevelser, du har haft.
Når vi taler spansk i klassen, lægger vi vægt på, at dit spansk hele tiden bliver mere varieret og flydende. Du får flere nuancer på i ordforråd og nyttige vendinger. Du kommer også dybere i grammatikken, hvor vi øver både konditionalis, bydemåde og konjunktiv.

Undervisningsmateriale
Bitácora 3 (Nueva edición) Libro del alumno ISBN 9788416657520 (grundbog)
Bitácora 3 (Nueva edición) Cuaderno de ejercicios ISBN 9788416657537 (øvebog)
Vi læser kapitel 0-4. Du kan købe bøgerne på academicbooks.dk. Vi bruger også Tag tyren ved hornene som opslagsværk, når vi arbejder med grammatikken. Denne bog kan du købe på tengbergmedia.com.

Få samlet overblik over kurset og materialerne
Du får adgang til Moodle, der er vores online læringsplatform. Her har du et samlet overblik over hele kurset. Du har også kontakt med de andre kursister, og I kan tale om, hvad der sker på holdet. På Moodle kan du:


  • se planen over hele kurset, de enkelte undervisningsgange og hjemmearbejde

  • se undervisningsmaterialer, også ekstra materialer

  • kommunikere med din underviser og dine medkursister

  • følge med og indhente det forsømte, hvis du er fraværende i løbet af kurset



Praktisk
Forberedelsestid: ca. 2 timer om ugen
Der er 10-16 kursister på holdet.

Beatriz Molina Alcántara

Beatriz kommer fra den solrige by Córdoba i det sydlige Spanien og har boet i København siden 2021.

Hun har en uddannelse i engelsk sprog og litteratur fra universitetet i sin hjemby og er uddannet oversætter ved Universidad de Granada. Desuden har hun for nylig afsluttet sin kandidatuddannelse i undervisning i spansk som andetsprog.

Beatriz fortæller:
"Hej! Jeg hedder Beatriz, men du er velkommen til at kalde mig Bea.

I mange år arbejdede jeg som freelanceoversætter, men da jeg flyttede fra Spanien til Sverige, opdagede jeg, at min virkelige passion var spanskundervisning. Jeg har haft mulighed for at bo og undervise i spansk i Sverige og Singapore, og det har været virkelig berigende både fagligt og personligt.

Det, jeg bedst kan lide ved at undervise i spansk, er muligheden for at dele min passion med kursisterne og se dem blive bedre og bedre til at kommunikere. Noget, jeg synes er rigtig rart ved undervisningen, er muligheden for at møde så mange forskellige mennesker med forskellige baggrunde, hvilket resulterer i en tovejs læringssituation, hvor ikke kun kursisterne lærer af deres underviser, men også omvendt."

Beatriz’ tips til at lære spansk:

  • Der er ingen 'tabt tid', når du lærer et sprog: hvert ord, der læses, hver sang, der lyttes til og hver fejl er en læringsmulighed. Kom i kontakt med sproget, selvom du ikke forstår det fuldt ud!
  • Sociale medier tilbyder utrolig mange muligheder: tjek kontoen @spaneasy på Twitter eller udforsk hashtaggene #aprenderespañol eller #españolonline på Instagram for en hurtig spansklektion.
  • Kør ind på dine streamingplatforme og find nogle shows på spansk, som du kan nyde med undertekster. Mine personlige anbefalinger er La casa de las Flores, en mexicansk mørk komedie om Flores-familiens liv og La chica de nieve, en tempofyldt thriller baseret på en roman af den spanske forfatter Javier Castillo.
  • Besøg nogle spansktalende steder! Jeg kan ikke anbefale dig stærkt nok at besøge min hjemby Córdoba i Spanien i maj måned. Jeg lover, at du ikke vil fortryde det.

¡Nos vemos!

Show moreShow less

B1.1 og B1.2 Spansk på mellemniveau

6 February - 28 May

Waiting list