Menu

A2.1 Spansk for let øvede - online flex

Start
Thursday April 25
Price
DKK 2,100
Reduced price
DKK 1,935
Lessons
18
Start 25.04.2024
Period 25.04.2024 to 20.06.2024
Lessons 18
Course no.: 4320-24
Teacher Master of Arts Teresa Alcacio
 
Location online
Room Zoom
Time Thu 19:30 - 21:10
Price DKK 2,100
Reduced price DKK 1,935
Time Thu 19:30 - 21:10

Sæt gang i samtalen på spansk - hjemmefra
Det her kursus er for dig, der kan lidt spansk, og som gerne vil lære meget mere spansk fra din egen adresse, uanset hvor i verden du bor.

Selve kursusmaterialet er gennemtestet i mange år på vores kurser i København. Men hvorfor begrænse undervisningen til københavnere? Derfor har vi rykket det populære kursus online. Hvis du ikke er vant til onlineundervisning, bliver du sikkert overrasket over, hvor mange fordele det giver dig.
Kurset er for dig, der har lært spansk i et års tid. Du kan allerede tale i nutid, men du vil gerne være dygtigere.

På kurset lærer du fx at


  • beskrive forskellige ting og genstande, fx hvordan de ser ud, hvad de kan bruges til, og hvor de er henne

  • beskrive, hvordan du selv og andre bor

  • tale om de ting, vi har i vores hjem, fx møbler

  • beskrive personer, og hvordan de er



Grammatisk arbejder vi blandt andet med tillægsord og forholdsord. Vi laver selvfølgelig en masse øvelser med ordforråd og udtryk på spansk. Du får gang i samtalen på spansk med mange forskellige slags sproglige opgaver.
Som altid på Studieskolen er fokus primært på, at du får trænet det at tale sproget. Derfor taler vi spansk, hver gang det kan lade sig gøre. Og særligt her på spanskkurserne for let øvede kan vi gennemgå meget på spansk, ligesom vi også laver gruppe- og pararbejde, så du får ekstra mulighed for at øve dit spansk.

Teknikken arbejder for dig
Du behøver ikke være en teknikhaj for at deltage, men din oplevelse af undervisningen bliver bedst, hvis dit webkamera og din mikrofon er af en rimelig kvalitet.
Som onlinekursist deltager du i undervisningen i Zooms virtuelle klasseværelse, hvor du både kan tale med din underviser, række hånden op og arbejde i mindre grupper med de andre kursister.
Undervisningen består af 3 lektioner af 45 minutter.
Den første undervisningstime er fleksibel, og du kan lægge den, helt når du vil, før de næste to timer. Her arbejder du selv med en række materialer, som underviseren giver dig, så du er klædt på, til du møder de andre i 'klassen'.
De to undervisningstimer i 'klassen' er selvfølgelig opdelt af et frikvarter, hvor du kan småsnakke med underviseren eller dine medkursister online, ligesom hvis der havde været tale om et fysisk kursus.

Få samlet overblik over kurset og materialerne
Du får også adgang til Moodle, der er vores online læringsplatform. Her har du et samlet overblik over hele kurset. Du har også kontakt med de andre kursister, og I kan tale om, hvad der sker på holdet. På Moodle kan du:

  • se planen over hele kurset, de enkelte undervisningsgange og hjemmearbejde

  • se undervisningsmaterialer, også ekstra materialer

  • kommunikere med din underviser og dine medkursister

  • følge med og indhente det forsømte, hvis du er fraværende i løbet af kurset



Undervisningsmateriale
Bitácora 2 Nueva edición, Edición híbrida - Libro del alumno ISBN 9788419236012 (grundbog)
Bitácora 2 Nueva edición, Cuaderno de ejercicios ISBN 9788416347674 (øvebog) fra forlaget Difusión.
Vi læser kapitel 0-2. Du kan købe bøgerne hos academicbooks.dk.

Forberedelsestid: ca. 2 timer om ugen.
Der er 10-12 kursister på holdet.

Teresa Alcacio

"Jeg hedder Teresa Alcacio og er født i Leon, midt i Mexico. Jeg flyttede til Holland for 12 år siden og har dér arbejdet som spansklærer på Groningen Universitetet. Nu er jeg flyttet til Danmark, hvor jeg bor sammen med min danske mand. Jeg er MA i Litteraturvidenskab og sprogundervisning.

Jeg har altid ønsket at bidrage til at sprede viden om den spansktalende verden, kulturen og sproget, derfor bestemte jeg mig for at blive spansklærer. Jeg har besøt mange byer i Spanien, bl.a. Madrid, Toledo, Barcelona, Valencia, Malaga og mange flere, og jeg kender til forskellige aspekter af livet og kulturen i de latinamerikanske lande som Costa Rica, Nicaragua, Colombia, Peru, Chile, Cuba, Ecuador og Argentina.

I Holland uddannede jeg mig i spansk og italiensk sprog med fokus på litteraturvidenskab og sprogundervisning og kultur.

Jeg har et ganske godt kendskab til Danmark og dansk kultur, fordi jeg i 2010 fik mulighed for et praktikophold på Den Mexicanske Ambassade i København, og samme år fik jeg et stipendium til at gennemføre et kursus i dansk sprog og kultur, og siden da har jeg været på besøg i Danmark flere gange. Jeg har også arbejdet i Danmark som sproglærer på Københavns Universitet, først som gæstelærer på CIP (Center for Internationalisering og Parallelsproglighed) fra marts til maj 2015, hvor jeg hjalp med at undervise på afdelingen for Spansk og Italiensk (Institut for Engelsk, Germansk og Romansk) og igen i august, hvor jeg stod for sommerkurset i spansk på CIP."
Show moreShow less

A2.1 Spansk for let øvede - online flex

25 April - 20 June

Register