Menu

A1.1 Spansk for begyndere - semi-intensivt i august

Start
Monday August 5
Price
DKK 1,905
Reduced price
DKK 1,760
Lessons
24
Start 05.08.2024
Period 05.08.2024 to 28.08.2024
Lessons 24
Course no.: 5302-24
Teacher cand.scient.soc. Flavia Oregon
 
Location Borgergade 12, 1. sal
Room 107
Time Mon 17:00 - 19:30
Wed 17:00 - 19:30
Price DKK 1,905
Reduced price DKK 1,760
Time Mon 17:00 - 19:30
Wed 17:00 - 19:30

Kom godt i gang med at tale et levende spansk
Kan du slet ikke spansk, og vil du gerne i gang? Så er dette kurset for dig. Vi taler spansk fra dag 1, og inden kurset er slut, kan du føre små samtaler på spansk.
Du lærer at


  • fortælle om dig selv - fx hvad du hedder, og hvad du laver

  • tale om din familie

  • sige, hvad du kan lide og hvorfor

  • stille og svare på spørgsmål

  • forklare, hvorfor du gerne vil lære spansk


Du lærer også en masse gode udtryk og gloser, der er guld værd, hvis du skal rejse til Spanien eller Latinamerika. Bl.a. lærer du at stave dig gennem et ord og at spørge, hvad et ord betyder. Du lærer også tallene op til 100 og navnene på månederne. Selv til en kort samtale er det vigtigt at kunne de rigtige hilsner og at vide, hvornår du skal være dus eller Des, så det øver vi også.

Kom med på virtuel rejse gennem Latinamerika
Det er sjovt at lære spansk, når du taler om dig selv og dit liv - og spørger andre om deres, så det arbejder vi meget med. Det er også sjovt samtidig at lære mere om den spansktalende verden og spændende steder at rejse hen, så vi læser og taler bl.a. om Mexico, Guatemala og ruten Panamericana på langs af det amerikanske kontinent. Du lærer også grammatik, så du taler korrekt fra starten. Bl.a. lærer du at bøje verberne i nutid. Men fokus er primært på det levende, spanske sprog.

Du taler meget spansk i timerne
Det vigtigste er, at du kommer godt i gang med at tale sproget. Derfor har vi fra starten fokus på den spanske udtale og på, at du får talt en masse. Al undervisningen foregår på spansk, medmindre der er en god grund til andet. For hvorfor tale dansk, når vi kan tale spansk? Netop fordi det er så vigtigt, at du taler mest muligt, suppleres klasseundervisningen ofte af gruppearbejde eller arbejde to og to, så du og dine medkursister får ekstra mange muligheder for selv at tale spansk. Det er nemlig sådan, du lærer det bedst.

Lærebøger
Nos vemos hoy 1 Edición para estudiantes ISBN 9788418625169 (grundbog) og
Nos vemos hoy 1 Cuaderno de ejercicios ISBN 9788418625183 (øvebog) fra forlaget Difusión.
Vi læser kapitel 1-3. Du kan købe bøgerne hos academicbooks.dk.
Underviseren uddeler 'Den lille spanske grammatikoversigt', som er inkluderet i prisen.

Få samlet overblik over kurset og materialerne
Du får adgang til Moodle, der er vores online læringsplatform. Her har du et samlet overblik over hele kurset. Du har også kontakt med de andre kursister, og I kan tale om, hvad der sker på holdet. På Moodle kan du:

  • se planen over hele kurset, de enkelte undervisningsgange og hjemmearbejde

  • se undervisningsmaterialer, også ekstra materialer

  • kommunikere med din underviser og dine medkursister

  • følge med og indhente det forsømte, hvis du er fraværende i løbet af kurset


Forberedelsestid: Ca. 2 timer om ugen.

Description in English
Spanish for beginners - speak Spanish from day 1
If you don't speak any Spanish at all and would like to, then this is the course for you. By the end of the course, you will be able to have small conversations in Spanish about yourself and your family. You will also learn numbers, months and greetings in Spanish. And you will learn to spell out words.
We focus on speaking as much Spanish as possible in class, so it's okay if you don't speak much Danish. And you can even buy an English version of the textbooks.

Teaching material in English:
Nos vemos hoy 1 A Spanish course for English speakers ISBN 9788419273161 (student's book) and
Nos vemos hoy 1 A Spanish course for English speakers ISBN 9788419273178 (work book) from the publishing company Difusión.
We will study chapters 1-3. You can either buy the books online at academicbooks.dk or at their shop.
Der er 10-16 kursister på holdet.

Flavia Oregon

Flavia Oregon er født og opvokset i Peru, hvor hun har uddannet sig i kommunikation og social marketing fra Lima Universitet. Hun har arbejdet i en menneskerretighedsorganisation i Lima og i en NGO, der uddanner kvinder i Andesbjergene.
Hun stammer fra Quechua-folket, der er et oprindeligt folk i Peru, hvorfor hun har kendskab til deres verdensopfattelse indefra og interesserer sig for oprindelige folks rettigheder og menneskerrettigheder generelt.
Hun kom til Danmark for ca. 21 år siden for at sejle vikingeskib i Roskilde, hvilket hun stadig gør, og for at videreuddanne sig på Aalborg Universitet, hvor hun fik en kandidatgrad i udvikling og internationale forhold.
I Danmark har Flavia arbejdet som spansk tolk for borgere i Københavns Kommune, som privat spansklærer og som oversætter af diverse bøger, rapporter og dokumentarfilm. Hun har også arbejdet som international koordinator i et politisk parti og som sekretær og kommunikationsmedarbejder for flere latinamerikanske ambassader i København. Derudover har hun været aktiv i diverse foreninger, der formidler latinamerikansk kultur og politik, og hun har bl.a. undervist spansk til unge studerende, der skulle på ophold i Colombia.

Flavia siger:
“Som underviser lægger jeg vægt på en pædagogisk tilgang, der gør, at du lærer spansk hurtigt og let. Grundet min baggrund, uddannelse og erhvervserfaring formår jeg at formidle det spanske sprog og kultur, samt historiske og politiske forhold i Latinamerika, på en måde, så alle kan forstå det.
Jeg er kreativ, nysgerrig og udadvendt, og jeg lægger vægt på at skabe tryghed ved første møde.”

Show moreShow less

A1.1 Spansk for begyndere - semi-intensivt i august

5 August - 28 August

Register