A2 Italiensk konversation

Start
Tuesday February 10
Price
DKK 1,440
Reduced price
DKK 1,335
Lessons
18
Start 10.02.2026
Period 10.02.2026 to 02.06.2026
Lessons 18
Course no.: 3448-26
Teacher cand.mag. Enrico Tolotti
 
Location Vognmagergade 8, 2. sal
Room V219
Time Tue 17:00 - 18:40
Price DKK 1,440
Reduced price DKK 1,335
Time Tue 17:00 - 18:40

Har du lyst til at tale mere italiensk?Når du øver dig, bliver du markant bedre til italiensk. Vi har lavet et hyggeligt samtalekursus for dig, som har et kendskab til italiensk - måske går du allerede på et A2-hold hos os, eller måske har du fulgt et italienskkursus for længe siden og vil gerne have det genopfrisket.

På dette kursus har vi fokus på, at du får mere fortrolighed med talt italiensk. Det kræver øvelse at få det italienske til at komme spontant, men det øver vi på dette kursus, og du vil mærke, at det bliver nemmere for dig at finde de rigtige ord.

Relevante samtaler om spændende emnerVi træner mange af de ord, udtryk og vendinger, som du skal bruge i hverdagssituationer, fx hvis du er på rejse i Italien. Hvad skal du sige, når du handler på markedet eller i en butik? Og hvad hvis du skal tale med en læge eller apoteker?

Du øver dig også i at tale om dine hobbyer og interesser. Hvad enten det er sport, film, musik eller noget andet, lærer du at fortælle hvad du kan lide eller ej, og hvorfor.
Du er sikkert også vild med italiensk mad, så det taler vi også om, og du træner udtryk, du sikkert får brug for på din næste rejse. Hvad siger du fx på en italiensk restaurant, hvis maden ikke er god? Og hvordan roser du kokken, hvis maden smager fantastisk?

Vi interesserer os selvfølgelig også for italiensk kultur og genopfrisker lidt grammatik efter behov. Vi sætter fokus på autentisk italiensk og kigger bl.a. på små videoer, der giver os mulighed for at tale om aktuelle samfundsforhold. Udtalen er vigtig, derfor får du målrettede øvelser, der finpudser din udtale.

I det hele taget lægger vi vægt på, at du deltager aktivt i undervisningen, så du får trænet dit italiensk mest muligt. Når du er færdig med kurset, taler du mere flydende italiensk og bliver mindre nervøs, næste gang du skal begå dig i Italien.

Få samlet overblik over kurset og materialerneDu får adgang til Moodle, der er vores online læringsplatform. Her har du et samlet overblik over hele kurset. Du har også kontakt med de andre kursister, og I kan tale om, hvad der sker på holdet. På Moodle kan du:


  • se planen over hele kurset, de enkelte undervisningsgange og hjemmearbejde

  • se undervisningsmaterialer, også ekstra materialer

  • kommunikere med din underviser og dine medkursister

  • følge med og indhente det forsømte, hvis du er fraværende i løbet af kurset



Det praktiskeDer er ikke lektier, men du får inspiration til at opsøge italiensk på YouTube, Instagram og andre medier. Så kan du også øve dig derhjemme.

Du skal ikke købe en bog, underviseren uddeler materialet, som er inkluderet i kursusprisen.
Undervisningsdatoer:
10/2, 24/2, 10/3, 24/3, 7/4, 21/4, 5/5, 19/5, 2/6.

Der er 10-16 kursister.

Enrico Tolotti

Enrico kommer fra en landsby i Bergamo-området, der hedder Martinengo. Hans største lidenskaber er sprogvidenskab, fremmedsprog og litteratur. Hans fascination startede, da han læste græsk og latin i gymnasiet, og blev yderligere næret af et cand.mag.-studium i skandinaviske sprog (med særligt fokus på dansk) og lingvistik. Lige nu fortsætter han studierne på Københavns Universitet.

Enrico elsker at læse gode ’sære historier’, gå en tur med hundene eller dyrke judo for at få afløb for stress og tanke ny energi.

Enrico anbefaler:

Sted: "Pesten i Bergamo er så godt som overstået. Så tag endelig og besøg byen (især den gamle by – Città Alta): gå en tur langs de venetianske murer (ved du, hvad Venedig egentlig har at gøre med Bergamo?) og far vild i det pragtfulde virvar af smalle, middelalderlige stræder."

Bøger: "Libro bianco af Piero Scanziani. For alle dem, der gik glip af retssagen mod Adam og Eva."

Mad: "Befinder man sig i Bergamo-området, så skal man altså smage casoncelli (casonsèi på dialekt), selvom de faktisk er ret populære i hele Lombardiet, hvor de laves ifølge forskellige opskrifter. I bund og grund er casoncelli en ret bestående af frisk pasta fyldt med en kødfars. De serveres med smeltet smør og revet lokalost ovenpå samt noget pancetta (tidligere kom man lidt lardo i i stedet for). Casoncelli har en hævdvunden plads i områdets kulinariske tradition: bare tænk, at de allerede nævnes i digterværket Baldus fra det 16. århundrede!"

Show moreShow less

A2 Italiensk konversation

10 February - 2 June

Register