Menu

A2.3 og A2.4 Fransk på fransk for let øvede - online flex (trin 3+4 af 6)

Start
Wednesday September 11
Price
DKK 3,600
Reduced price
DKK 3,330
Lessons
45
Start 11.09.2024
Period 11.09.2024 to 08.01.2025
Lessons 45
Course no.: 1239-24
Teacher maîtrise didactique des langues et du français langue étrangère Canan Kurban
 
Location online
Room Zoom
Time Wed 18:30 - 20:10
Price DKK 3,600
Reduced price DKK 3,330
Time Wed 18:30 - 20:10

Tal mere fransk - hjemmefra
Du er let øvet og har lyst til at tale meget mere fransk fra din egen stue, uanset hvor i verden du bor.
Selve kursusmaterialet er gennemtestet i mange år på vores populære kurser i København. Men hvorfor begrænse undervisningen til københavnere? Derfor har vi rykket det populære kursus online. Hvis du ikke er vant til onlineundervisning, bliver du sikkert overrasket over, hvor mange fordele det giver dig.

Sport eller slot?
Vores lærebogssystem kommer godt rundt om Frankrig og fransktalende lande - både kulturelt, politisk og sprogligt. Nu er vi nået til et sted, hvor du udvider dit ordforråd omkring sport, som altid er et godt samtaleemne, men hvis du er mere til klassiske bygninger, er der heldigvis også en rigtig god introduktion til Versailles - Solkongens pragtslot 40 km fra Paris. Ludvig 14.s slot er inoubliable - uforglemmeligt og utrolig smukt. De fleste franskmænd har en mening om fordums konger og dronninger, og de fleste er glade for at leve i en republik, men samtidig lidt stolte af de mange slotte, som du kan besøge i Frankrig.
Du lærer også at


 • booke et feriehus

 • sige din mening

 • beskrive en anden person

 • tale om drømme og ønskerNu hvor du er på et fortsætterkursus, bliver du sikkert glædeligt overrasket, når vi repeterer såvel ord som grammatik fra begynderkurserne. For rigtig meget sidder nu så godt fast, at du for alvor kan gå i dybden med de mere interessante detaljer. Både i forhold til gloser, kultur og historie. Og så kommer vi i gang med konjunktiv. Det er jo en særlig fransk form, som lige løfter sproget.
Samtidig vil du opleve, at mange af dine samtaler med de andre kursister nu er så interessante, at du lige så godt kunne have dem med en god ven over et glas fransk vin.

Tal masser af fransk
På dette hold taler underviseren kun fransk, men bare rolig, du kan forstå det meste af det, hun siger, også når der er ord, som du ikke kender, da hun både bruger meget kropssprog og siger den samme sætning på flere forskellige måder. Det hjælper dig til at blive god til afkodningsstrategier, som du selv kan bruge, når du er i et fransktalende land. Og underviseren taler også engelsk og lidt dansk, så i en snæver vending kan du godt få hjælp på et andet sprog.

Samtidig får du stor glæde af den klassiske undervisningsform på Studieskolen, der handler om at tale mest muligt. For nu kan du og de andre kursister føre nogle af de mere nuancerede samtaler, der er så interessante, at du også ville føre dem, selv om dit fokus ikke var på at lære fransk. Når I arbejder sammen, sker det tit, at I ikke er til at stoppe igen, når I først er kommet i gang med at tale.

Teknikken arbejder for dig
Du behøver ikke være en teknikhaj for at deltage, men din oplevelse af undervisningen bliver bedst, hvis dit webkamera og din mikrofon er af en rimelig kvalitet. Vi anbefaler, at du deltager i undervisningen med en computer og ikke en Ipad.
Som onlinekursist deltager du i undervisningen i Zooms virtuelle klasseværelse, hvor du både kan tale med din underviser, række hånden op og arbejde i mindre grupper med de andre kursister.
De to undervisningstimer i 'klassen' er selvfølgelig opdelt af et frikvarter, hvor du kan småsnakke med underviseren eller dine medkursister online, ligesom hvis der havde været tale om et fysisk kursus.
Den sidste undervisningstime er fleksibel, og du kan lægge den, helt når du vil, før næste kursusgang. Her arbejder du selv med en række materialer, som underviseren giver dig, så du er klædt på, til du møder de andre i 'klassen'. Det giver plads til masser af mundtlighed, når vi mødes, og du har ro til at arbejde alene med sproget derhjemme bl.a. med selvrettende øvelser.
Du kan finde link til Zoom på Moodle.

Få samlet overblik over kurset og materialerne
Du får også adgang til Moodle, der er vores online læringsplatform. Her har du et samlet overblik over hele kurset. Du har også kontakt med de andre kursister, og I kan tale om, hvad der sker på holdet. På Moodle kan du:

 • se planen over hele kurset, de enkelte undervisningsgange og hjemmearbejde

 • se undervisningsmaterialer, også ekstra materialer som fx videoer

 • kommunikere med din underviser og dine medkursister

 • følge med og indhente det forsømte, hvis du er fraværende i løbet af kursetLærebøger
Inspire 2: Livre de l'élève (ISBN 9782015135793).
Inspire 2: Cahier d'activités (ISBN 9782015135809).
Der findes også en digital udgave af bøgerne.
Vi bruger bøgerne på seks trin: A2.1-A2.6.
Dette franske lærebogssystem har også et onlineunivers, Parcours digital (A2), og lyd- og videofiler. Der er også rettevejledninger, transskriptioner og en ordliste på bl.a. engelsk.
Du kan fx købe bøgerne i Den Franske Bogcafé, denfranskebogcafe.dk. Her får Studieskolens kursister en rabat på 5 % på bøger.
På A2-niveaet får du også adgang til Grammaludique, som er en skattekiste af supplerende selvrettende øvelser, som vores undervisere har sat sammen til dig. Der er 24 forskellige emner, du på egen hånd kan gå på opdagelse i, hvis du har tid og lyst til mere end de almindelige lektier.

Praktisk
Forberedelsestid: Du skal regne med cirka 1,5 timers forberedelse om ugen. Brug hellere 15 minutter hver dag end to timer aftenen før undervisningen. Og husk også at finde tid til den fleksible lektion 45 minutter inden næste kursusgang.

Description in English
Do you already speak some French? Get ready for your next trip with this online pre-intermediate course!
If you already speak some French but would like to learn more from the comfort of your home, then this is the course for you. You learn to use French in more nuanced ways, and on your next trip, you will be able to use French to handle most situations. We focus on speaking as much French as possible in class, so it's okay if you don't speak much Danish. We use Zoom and you will find that you can do almost the same in a virtual classroom as you can in person.
Der er 10-16 kursister på holdet.

Canan Kurban

Canan er franskmand. Hun er fra Alsace og har en master i sprogdidaktik og fransk som fremmedsprog og derudover også en master i ‘Formation, Innovation, Recherche’ fra Université de Strassbourg.

Canan har undervist i Frankrig i 6 år og har været med i et Erasmusprojekt om undervisning i forskellige europæiske lande, og i denne forbindelse har hun været i praktik på Studieskolen.

Canan elsker at undervise, og hun lægger i særlig høj grad vægt på den mundtlige kommunikation i klassen. Hun underviser kun på fransk, men hjælper gerne på engelsk, hvis der er noget, som er særligt svært at forstå for klassen. Canans indgang til undervisning er, at alle får mest ud af at blive udsat for så meget fransk som muligt – hun taler langsomt og tydeligt og bruger både kropssprog og tavlen til at illustrere det franske sprog.

Canan går til dansk på Studieskolen, så hun kender fra egen krop, hvordan det føles, når udtalen driller eller ordene mangler – så må man udtrykke sig på en anden måde – det hele handler jo om kommunikation og om at blive forstået.

Canan anbefaler:
Hvis du gerne vil have mere fransk i hverdagen:

 • Lyt til fransk musik
 • Se franske film. Filmstriben har film for enhver smag
 • Se franske serier. På Netflix eller andre streamingtjenester kan du bl.a. finde: ‘10 pour cent’, ‘Plan coeur’, ‘Lupin’, ‘Extra French’, ‘H’, ‘Mental’, ‘Détox’ og ‘Le Bazar de la charité’

Hvis du gerne vil øve mere fransk:
“Find en tandempartner, som vil tale fransk med dig. Så kan I også øve den fransktalendes danskkundskaber. Det er faktisk meget sjovt at blive bevist om sit eget sprogs vanskeligheder, og det sætter fransk i et nyt lys. Der findes forskellige apps til sprogudveksling fx ‘HelloTalk’ eller ‘Tandem’.”

Show moreShow less

A2.3 og A2.4 Fransk på fransk for let øvede - online flex (trin 3+4 af 6)

11 September - 8 January

Register