Menu

A2.5 og A2.6 Fransk for let øvede og brush-up (trin 5+6 af 6)

Start
Friday September 6
Price
DKK 2,960
Reduced price
DKK 2,670
Lessons
48
Start 06.09.2024
Period 06.09.2024 to 31.01.2025
Lessons 48
Course no.: 1240-24
Teacher maîtrise ès information-communication Célia Piron Gelardi
 
Location Borgergade 12, 1. sal
Room 107
Time Fri 10:00 - 12:30
Price DKK 2,960
Reduced price DKK 2,670
Time Fri 10:00 - 12:30

Bliv mere sikker på fransk
Bliv bedre til at deltage aktivt i en samtale på fransk - vi lægger vægt på, at du får et sammenhængende, varieret og flydende sprog. Vi taler om Frankrig og andre fransktalende lande. Vidste du, at fransk er det femte mest talte sprog i verden? Der er faktisk over 200 millioner mennesker, som taler fransk dagligt, så der er mange steder i verden, hvor du kan bruge dit fransk. På dette trin gør vi endnu mere ud af at lytte til fransk og afkode rytme og udtale i talt hverdagsfransk, så du lettere kan kommunikere med fransktalende mennesker.
Vi giver os også god tid til at repetere alt det, som du har lært indtil nu, så du bliver endnu mere tryg på fransk. Du får nye grammatiske byggesten, som du kan omsætte til praksis, når du selv taler fransk. Desuden arbejder vi på, at du udvider dit ordforråd og dermed kan udtrykke dig mere nuanceret. Undervisningen er en blanding af klasseundervisning, gruppe- og pararbejde.

Moi non plus !
Du får flere faste udtryk på plads, og du bliver bedre til at lyde som en franskmand. Det bliver meget nemmere at tale med, når du står i køen hos din franske bager og hører de lokale diskutere fransk politik eller prisstigninger på benzin eller baguette. Nu kan du være uenig eller enig og fx sige moi aussi !

Un carnet de voyage
Vi afslutter lærebogsmaterialet Inspire 2 på dette hold, og vi anbefaler, at du lader dig inspirere af kapitlet om at lave en rejsedagbog - un carnet de voyage. Brug rejsedagbogen til at styrke dit fransk. Du får repeteret meget af det, som du har lært indtil nu, når du fx skal:


  • beskrive tid og sted

  • fortælle om det, som du oplever

  • beskrive det, som du spiser og drikker

  • tale om dine forventninger og følelser

  • anmelde dit hotel og transportFå samlet overblik over kurset og materialerne
Du får adgang til Moodle, der er vores online læringsplatform. Her har du et samlet overblik over hele kurset. Du har også kontakt med de andre kursister, og I kan tale om, hvad der sker på holdet. På Moodle kan du:

  • se planen over hele kurset, de enkelte undervisningsgange og hjemmearbejde

  • se undervisningsmaterialer, også ekstra materialer som fx videoer

  • kommunikere med din underviser og dine medkursister

  • følge med og indhente det forsømte, hvis du er fraværende i løbet af kursetLærebøger
Inspire 2: Livre de l'élève (ISBN 9782015135793).
Inspire 2: Cahier d'activités (ISBN 9782015135809).
Der findes også digitale udgaver af bøgerne.
Vi bruger bøgerne på seks trin: A2.1-A2.6.
Dette franske lærebogssystem har også et onlineunivers, Parcours digital (A2), og lyd- og videofiler. Der er også rettevejledninger, transskriptioner og en ordliste på bl.a. engelsk.
Du kan fx købe bøgerne i Den Franske Bogcafé, denfranskebogcafe.dk. Her får Studieskolens kursister en rabat på 5 % på bøger.

På A2-niveaet får du også adgang til Grammaludique A2, som er en skattekiste af supplerende selvrettende øvelser, som vores undervisere har sat sammen til dig. Der er 24 forskellige emner, du på egen hånd kan gå på opdagelse i, hvis du har tid og lyst til mere end de almindelige lektier.

Praktiske oplysninger
På kurset møder du typisk mennesker, der rejser eller har planer om at rejse til Frankrig eller fransktalende lande, har fransktalende familie eller partner eller interesserer sig for sprog, og som er optaget af kultur og samfundsspørgsmål. Vores kursister har et højt fremmøde og er meget optaget af at lære fransk i en god stemning, hvor der er let til latter, hvis grammatikken eller udtalen driller.
A2.5 og A2.6 Fransk for let øvede er for dig, der har fulgt undervisningen i A2.4 eller noget tilsvarende - måske har du boet i Frankrig i en periode, men er blevet lidt rusten og har brug for repetition. Det er sidste trin på letøvet-niveauet. Efter dette hold vil du være klar til niveau B1.1 - fransk på mellemniveau.

Er du i tvivl om dit niveau, så tag den grundige test på studieskolen.dk/sprogtest.

Forberedelsestid: ca. 2 timer om ugen.
Ingen undervisning 11/10 og 8/11.

Célia Piron Gelardi

Célia er indfødt franskmand. Hun er opvokset i Alperne og har studeret både i Spanien og i Frankrig. Célia er, hvad der svarer til cand.mag. i kommunikation. 
Desuden er hun uddannet som lærer i fransk som fremmedsprog på Grenoble universitet. Célia elsker at undervise voksne og er rigtig interesseret i at bruge nye indlæringsmetoder som cooperative learning, hvor man bl.a. lærer sprog ved at spille m.m.

"Mit råd: brug internetressourcer så meget som muligt! Til at læse franske artikler, købe e-bøger, høre fransk musik, se nye film og klassikere og meget mere. Det koster næsten ingenting, og du kan finde lige præcis, hvad du godt kan lide!"

 

Show moreShow less

A2.5 og A2.6 Fransk for let øvede og brush-up (trin 5+6 af 6)

6 September - 31 January

Register