Menu

B1.2 Hverdagsfransk - intermédiaire

Start
Monday September 9
Price
DKK 3,600
Reduced price
DKK 3,330
Lessons
45
Start 09.09.2024
Period 09.09.2024 to 13.01.2025
Lessons 45
Course no.: 1264-24
Teacher cand.mag. Sara Thelle
 
Location Borgergade 14, 1. sal
Room 131
Time Mon 17:15 - 19:45
Price DKK 3,600
Reduced price DKK 3,330
Time Mon 17:15 - 19:45

Udvid dit franske ordforråd
På dette kursus får du god lejlighed til at træne alle fire sprogfærdigheder - læse, lytte, tale og skrive fransk - i både grupper og sammen i klassen, og til at få udvidet dit franske ordforråd.

Du har allerede et godt basiskendskab til fransk og kan klare dig i de fleste dagligdagssituationer, så længe sproget er enkelt. På dette kursus får du lejlighed til at træne og forbedre dit fransk ved at tale, lytte, læse og skrive sammen med andre. Grammatisk vil vi især arbejde med, hvordan enkle sætninger kan udbygges og sammensættes til mere varierede udsagn. Vi arbejder med forskellige typer tekster, der varierer i genre, formål, ordforråd, længde og sværhedsgrad, så du gradvis lærer at forstå og bruge et lidt mere nuanceret og varieret fransk særligt mundtligt.

Vi dykker ned i sproglige og kulturelle detaljer, fx kigger vi på, hvornår du skal bruge oui, og hvornår du skal bruge si, når du får et spørgsmål. Hvornår siger franskmændene egentlig mairie, og hvornår siger de hôtel de ville? Og kan det passe at belgierne siger maison communale, når de taler om rådhuset?

Få samlet overblik over kurset og materialerne
Du får adgang til Moodle, der er vores online læringsplatform. Her har du et samlet overblik over hele kurset. Du har også kontakt med de andre kursister, og I kan tale om, hvad der sker på holdet. På Moodle kan du:


  • se planen over hele kurset, de enkelte undervisningsgange og hjemmearbejde

  • se undervisningsmaterialer, også ekstra materialer

  • kommunikere med din underviser og dine medkursister

  • følge med og indhente det forsømte, hvis du er fraværende i løbet af kursetUndervisningsmateriale
Du bedes købe:

  • Défi 3, B1, Méthode de français, Livre de l'élève ISBN 9788416943593

  • Grammaire progressive du français. Niveau intermédiaire. Nouvelle édition. 4e édition (CLE) ISBN 9782090381030.


Bøgerne kan købes i Den Franske Bogcafé, denfranskebogcafe.dk. Husk at sige, at du er kursist på Studieskolen, så får du nemlig 5 % rabat på bøger.

Praktisk
Kurset er for dig, der har fulgt undervisningen på B1.1 eller noget tilsvarende - måske har du boet i Frankrig i en periode.

På kurset møder du typisk mennesker, der rejser eller har planer om at rejse til Frankrig eller fransktalende lande, har fransktalende familie eller partner eller interesserer sig for sprog, og som er optaget af kultur og samfundsspørgsmål. Vores kursister har et højt fremmøde og er meget optaget af at lære fransk i en god stemning, hvor der er let til latter, hvis grammatikken eller udtalen driller.

Forberedelsestid: Du skal regne med cirka 2 timers forberedelse om ugen. Brug hellere 15 minutter hver dag end to timer aftenen før undervisningen.

Find dit niveau i fransk
Skal du finde det rigtige kursus, der passer lige til dig? Så tag vores online sprogtest i fransk. Når du har taget testen, kan vores sprogkonsulent nemmere vejlede dig til det helt rigtige kursus studieskolen.dk/sprogtest.
Der er 10-16 kursister på holdet.

Sara Thelle

B1.2 Hverdagsfransk - intermédiaire

9 September - 13 January

Register