Menu

B1.3 Hverdagsfransk - intermédiaire

Start
Wednesday September 4
Price
DKK 3,040
Reduced price
DKK 2,815
Lessons
38
Start 04.09.2024
Period 04.09.2024 to 22.01.2025
Lessons 38
Course no.: 1268-24
Teacher master de lettres modernes Marc-Antoine Seddoh
 
Location Vognmagergade 8, 2. sal
Room V216
Time Wed 16:45 - 18:25
Price DKK 3,040
Reduced price DKK 2,815
Time Wed 16:45 - 18:25

Bliv mere nuanceret på fransk
Dette kursus er for dig, som allerede har en god basis i fransk, og som ønsker at blive bedre til at udtrykke dig på et lidt mere nuanceret og mere korrekt fransk i både skrift og samtale.
Vi læser og taler om aktuelle emner som forbrug og reklame, miljø, sociale uligheder, kulturelle forskelle m.m. ud fra tekster og videoklip fra fransksprogede medier, så du får trænet både din læse- og din lyttefærdighed.
Samtale øves især i små grupper, det giver god taletid til den enkelte.

Undervisningsmateriale
Grammaire progressive du français. Niveau intermédiaire. Nouvelle édition. 4e édition (CLE) ISBN 9782090381047.
Du kan købe bogen i Den Franske Bogcafé, denfranskebogcafe.dk, og her får du 5% rabat på bøger, når du er kursist på Studieskolen.
Underviseren uddeler yderligere materiale, som er inkluderet i prisen.

Få samlet overblik over kurset og materialerne
Du får adgang til Moodle, der er vores online læringsplatform. Her har du et samlet overblik over hele kurset. Du har også kontakt med de andre kursister, og I kan tale om, hvad der sker på holdet. På Moodle kan du:


  • se planen over hele kurset, de enkelte undervisningsgange og hjemmearbejde

  • se undervisningsmaterialer, også ekstra materialer

  • kommunikere med din underviser og dine medkursister

  • følge med og indhente det forsømte, hvis du er fraværende i løbet af kursetForberedelsestid: ca. 2 timer
Der er 10-16 kursister på holdet.

Marc-Antoine Seddoh

Marc-Antoine er født i Paris i Frankrig og har boet i Danmark siden 2018. Han har en bachelorgrad i film og fransk litteratur og en kandidatgrad i fransk litteratur.  Derudover har han taget læreruddannelsen i fransk som fremmedsprog fra Université Sorbonne Nouvelle i Paris. Han har undervist elever fra hele verden i fransk siden 2014 og har arbejdet tre år som fransklærer på Lycée français Prins Henrik i København.

Marc-Antoine kan godt lide kunst, han danser salsa, og han er vild med at lære nye sprog, møde nye kulturer og mennesker samt at dele sin egen kærlighed til fransk kultur og sprog. For Marc-Antoine er klasseværelset et rum, hvor deltagerne skal være aktive – de skal både tale med hinanden og med ham for at forbedre deres fransk. Han har fokus på kulturmødet i sprogindlæringen, og han bruger mange videoer, sange, filmbidder og anbefaler gerne bøger i sin undervisning. Det skal være en sjov og kulturel oplevelse at lære at tale fransk. Personligt lærer Marc-Antoine også meget af sine kursister – både om Danmark og om danskernes forestillinger om Frankrig.

Marc-Antoine anbefaler:
”At læse og at lytte er selvfølgelig supervigtigt. Vores hjerne er skabt til at lære sprog, men vi skal være tålmodige.
Det er muligt at finde mange franske film og serier på Netflix eller andre platforme. Der er også mange gratis programmer på Arte.tv med franske undertekster, som fx Le Dessous des cartes (om geopolitik) eller Philosophie.
Fransk litteratur rummer mange fantastiske bøger, der fortjener at blive læst. Nogle forfattere er faktisk ikke så svære at læse, fx Albert Camus eller Marguerite Duras. Det er en god idé at forpligte sig til at bruge 10 minutter om dagen på fransk fx ved at bruge en app som Duolingo eller Babbel på telefonen. Det er et godt supplement til franskundervisningen.”

Show moreShow less

B1.3 Hverdagsfransk - intermédiaire

4 September - 22 January

Register