Menu

B1.5 Fransk boost - intermédiaire en ligne - online

Start
Wednesday September 4
Price
DKK 1,440
Reduced price
DKK 1,335
Lessons
18
Start 04.09.2024
Period 04.09.2024 to 06.11.2024
Lessons 18
Course no.: 1271-24
Teacher master enseignement du français langue France Rousset
 
Location online
Room Zoom
Time Wed 18:45 - 20:25
Price DKK 1,440
Reduced price DKK 1,335
Time Wed 18:45 - 20:25

Envie de discuter en français en ligne ?
Conversations faciles en français : on lit, on regarde, on écoute et, surtout, on parle !
Nous ferons des exercices de grammaire de manière ponctuelle et selon les besoins. Nous travaillerons également la phonétique.
Ces cours auront pour objectifs d'améliorer vos compétences de communication, d'acquérir un vocabulaire varié et d'enrichir vos connaissances culturelles françaises et francophones.

Let konversation på fransk online
Bor du i Frankrig? I Schweiz? Eller på Bornholm? Hvorfor begrænse undervisningen til københavnere? Vi tilbyder nu også dette populære kursus online. Hvis du ikke er vant til onlineundervisning, bliver du sikkert overrasket over, hvor mange fordele det giver dig, og hvor nemt det er at være i et virtuelt klasseværelse.
Fransk fjernundervisning er for dig, som gerne vil lære fransk hjemmefra. Du bliver en del af et hold, som mødes fast en gang om ugen via Zoom. Dette kursus er for dig, som allerede har et godt basiskendskab til fransk. På kurset får du lejlighed til at træne og forbedre dit fransk ved at tale, lytte, læse og skrive.

Få mere sprogligt overskud
Du har deltaget i flere kurser på B1-niveauet eller måske bor du i et fransktalende lande, så du klarer dig egentlig ganske godt på fransk, men du ønsker at blive mere sikker på fransk, inden du går videre på næste trin B2.
Vi læser korte artikler fra bogen Défi. Vi genopfrisker grammatik efter behov og træner udtale gennem forskellige øvelser. Målet er, at du bliver bedre til at forstå talt fransk og bedre til at tale fransk, så du kan klare dig i mange forskellige situationer - om det handler om at købe en særlig genstand, gå i biografen i Frankrig, tale med en læge eller en mekaniker eller sidde med til undervisning på et fransk universitet.

Hvordan foregår timerne?
Vi taler fransk i timerne lige fra første gang, så du får øvelse i både at tale og forstå fransk. Du skal arbejde med sproget på mange forskellige måder for at få det ind under huden og ud af munden. Vi kan sagtens tale med hinanden, selvom det foregår som fjernundervisning.

Teknikken arbejder for dig
Du behøver ikke være en teknikhaj for at deltage. Din oplevelse af undervisningen bliver bedst, hvis dit webkamera og din mikrofon er af en rimelig kvalitet.
Som onlinekursist deltager du i undervisningen i Zooms virtuelle klasseværelse, hvor du både kan tale med din underviser, række hånden op og arbejde i mindre grupper med de andre kursister.
Undervisningen består af 2 lektioner af 45 minutter. Selvfølgelig opdelt af frikvarter, hvor du kan forlade "klassen" eller småsnakke med underviseren eller dine medkursister online, ligesom hvis der havde været tale om et fysisk kursus.

Få samlet overblik over kurset og materialerne
Du får også adgang til Moodle, der er vores online læringsplatform. Her har du et samlet overblik over hele kurset. Du har også kontakt med de andre kursister, og I kan tale om, hvad der sker på holdet. På Moodle kan du:


  • se planen over hele kurset, de enkelte undervisningsgange og hjemmearbejde

  • se undervisningsmaterialer, også ekstra materialer som fx videoer

  • kommunikere med din underviser og dine medkursister

  • følge med og indhente det forsømte, hvis du er fraværende i løbet af kursetUndervisningsmateriale
Du bedes købe:

  • Grammaire progressive du français. Niveau intermédiaire. Nouvelle édition. 4e édition (CLE) ISBN 9782090381030.


Bogen kan købes i Den Franske Bogcafé, denfranskebogcafe.dk. Husk at sige, at du er kursist på Studieskolen, så får du nemlig 5 % rabat på bøger. Vi beder dig anskaffe bøgerne inden kursusstart.

Hjemmearbejde
Forberedelsestid: ca. 1,5 time om ugen.
Hver uge har du hjemmearbejde. Vi anbefaler, at du deler lektierne op over et par dage, så du jævnligt kommer i kontakt med det franske sprog, så sidder alle de nye ord nemlig meget bedre fast. Vi sørger for et omfattende multimedialt materiale: videoer, lydfiler og interaktive øvelser, så der er masser at af muligheder for at lytte til fransk og arbejde med forskellige typer øvelser - alt efter, hvor meget tid du kan sætte af til hjemmearbejde.
10-16 deltagere.

France Rousset

France er franskmand – man kan næsten ikke være andet end fransk, når man hedder France! Hun er opvokset i Alsace og har studeret i Schweiz, hvor hun har taget en bachelor i skandinaviske sprog og fransk. Efter bacheloruddannelsen tog hun til Danmark og bestod Studieprøven (tusind tak til Studieskolen!).
France er vild med den danske litteraturhistorie, især med det moderne gennembrud og elsker at læse på dansk. Denne litterære bevægelse opstod i hele Skandinavien i slutningen af 1800-tallet og var præget af nogle andre bevægelser i Europa, som for eksempel af den realistiske/naturalistiske periode i Frankrig med forfattere som Zola eller Flaubert (Frances yndlingsforfattere).

At lære et nyt sprog har altid været en spændende oplevelse (France har 5 sprog i bagagen), og det er derfor, hun besluttede at undervise i sit modersmål her i Danmark.

France er cand.mag. i fransk som fremmedsprog fra Neuchâtel Universitet i Schweiz, hvor hun især har været optaget af franskundervisning til dansktalende personer med stor vægt på dagligdags talt fransk. For France er kommunikation i fokus. 

Frances råd til at blive endnu bedre til fransk: 

  • Lyt til ny fransk musik. Jeg kan selv godt lide Sers Gauvain, som du kan finde på YouTube. Sangene drejer sig om aktuelle emner. ”Les oubliés” handler for eksempel om den nuværende situation (økonomi og politik) i Frankrig. Du kan læse mere om det på francebleu.fr.

  • Tjek "Fransk grammatik til samtale og forståelse" (2016) for at blive parat til at føre samtaler (Dorte Fristrup, Hanne Leth Andersen). 

Show moreShow less

B1.5 Fransk boost - intermédiaire en ligne - online

4 September - 6 November

Register