Menu

Italiensk kunst, håndværk og specialiteter i København - eftermiddag

Start
Friday November 22
Price
DKK 320
Lessons
2
Start 22.11.2024
Period 22.11.2024 to 22.11.2024
Lessons 2
Course no.: 1488-24
Teacher Meddeles snarest
 
Location Adresse meddeles
Room Meddeles4
Time Fri 14:00 - 16:00
Price DKK 320
Time Fri 14:00 - 16:00

En eksklusiv tur gennem italienske værksteder i København
Kom med, når vi besøger italienske håndværker- og kunstnerworkshops. Vi oplever, hvordan en italiensk baggrund blander sig med et liv i Danmark.

Denne tur er meget populær, derfor tilbyder vi den samme tur to gange - en midt på eftermiddagen og en lidt senere. Vælg den, der passer til dig - indholdet er det samme!

Elena Merli er specialist i det, vi kan kalde Italien i København. Vi besøger både et smykkeværksted, et malerværksted og et sted, hvor de producerer italienske specialiteter.
Du lærer det italienske fællesskab i København at kende, og du får mulighed for at lytte til forskellige slags italiensk sprog. Du får også mulighed for at øve dig og være med i samtalen.

Denne byvandring er et perfekt match, hvis du også godt kunne tænke dig at købe nogle fine og unikke kunstprodukter, idet der vil være lidt tid til at selv gå rundt på værkstederne. Julen er lige rundt om hjørnet, så det kan være, du finder nogle unikke håndlavede julegaver til dig selv eller dine pårørende og venner.

På stop to på ruten får vi en lille smagsprøve på en italiensk specialitet (inkluderet i prisen) - så er vi bedre rustet til at fortsætte byvandringen.

Elena er professionel lokal guide og cand.mag. i kunsthistorie. Du kan læse mere om hende på hjemmesiden aspassoconelena.com.
Mødetid og -sted:
Fredag den 22. november kl. 14.00-16.00

Vi mødes ved Trianglen Stations udgang (metro). Vi er færdige senest kl. 16 i Århusgade.
Rundvisningen varer cirka 2 timer.

Bemærk: Vi tilbyder den samme tur to gange på en dag. Denne tur er om eftermiddagen. Hvis en senere tur passer dig bedre, så vælg den, der hedder Italiensk kunst, håndværk og specialiteter i København - tidlig aften. Indholdet er det samme.

Der er højst 15 deltagere på denne tur, så I får alle nemlig mest ud af det.

Meddeles snarest

Italiensk kunst, håndværk og specialiteter i København - eftermiddag

22 November - 22 November

Register