Menu

Byvandring på fransk

Dato
29.05.2024
Pris
kr. 225
Start 29.05.2024
Lektioner 2
Arrangement nr. 3243-24
 
Sted Borgergade 12, 1. sal
Pris kr. 225

Forår på fransk - byvandring i København på letforståeligt fransk fra A2/B1

Vi begynder turen i Kongens Have. I 1721 bliver der anlagt en barokhave foran slottet med buksbomhække, fontæner og statuer med stærk inspiration fra Frankrig. Det er Danmarks første havearkitekt, som oprindelig var gartner, J.C. Krieger, som tegner haven med inspiration fra André Le Nôtre, som bl.a. stod for parkerne ved slottene i Versailles, Chantilly og Fontainebleau.

Fra Kongens Have går vi mod Nyboder, ad Esplanaden og ind på Kastellet og runder af i hjertet af anlægget foran Kommandantboligen.

Omvisningen foregår på fransk, så du får mulighed for at øve dig i både at forstå og tale fransk - og samtidig se København med et fornyet perspektiv: à la française. Du er velkommen til at stille spørgsmål på fransk eller dansk. Vi kigger ud på Kongens Have fra bastionen, men går ikke tur i haveanlægget denne gang.

Det er Steffen Løvkjær, Historic Talks, som omviser på fransk. Han taler et smukt og tydeligt fransk og hjælper gerne med et årstal på dansk, hvis der er noget som driller. Steffen Løvkjær var i mange år ansat ved Kongernes Samling på Amalienborg og Rosenborg og anvendes nu af bl.a. TV2 og Kongehuset til formidlingsopgaver. Læs mere om Steffen på hjemmesiden historictalks.dk.

Omvisningen foregår:
Onsdag den 29. maj 2024 kl. 14.00-15.30
Vi mødes i Kongens Have ved Herkules Pavillonen
Byvandringen varer cirka 1,5 time

Byvandring på fransk

Tilmeld