Menu

Hvad siger vores kunder?

I Studieskolen Business' kursusevalueringer får underviserens faglige kompetence et gennemsnit på 4,79 ud af 5 og formidlingsevne 4,73 ud af 5. Her kan du se nogle udtalelser fra kunder, der har lært et sprog hos Studieskolen Business.

Rigsadvokaten
Jeg vil gerne takke Studieskolen og ikke mindst Diana for at have tilrettelagt et særdeles professionelt og skræddersyet undervisningsforløb for os, der til fulde har indfriet vores forventninger og ønsker.
Vi var begge fra begyndelsen meget i tvivl om, hvad vi mere præcist skulle efterspørge af undervisningsforløb, og hvordan et sådant mest optimalt kunne tilrettelægges, og vi havde derfor også selv visse udfordringer med i det hele taget at uddybe vores ønsker omkring undervisningen. Diana fandt imidlertid meget hurtigt ud af, hvor behovene var størst, og hvordan hun kunne tilrettelægge et specialiseret forløb for os, hvilket har været meget givtigt.
Derudover er Diana med hendes behagelige væsen, gode humor, store professionalisme og særdeles gode pædagogiske evner en underviser, som Studieskolen kan være særdeles tilfreds med. Det har vi i hvert fald været.
Britt Rønne

Work-wise
Undervisningen har været super professionel. Therese er fantastisk god til at vurdere niveau og skabe et trygt læringsmiljø, så man udvikler sin selvtillid og kundskaber. Jeg vil gerne fortsætte mit samarbejde med hende til vinter.
Anni Vindnæs

Savencia Fromage & Dairy Nordics
Christiane Stenstrup er en helt fantastisk lærer, som formidler stoffet på en helt unik måde fyldt med energi og humor. Jeg har nydt timerne meget og trods mit eget alt for ringe engagement, har jeg fået rigtig meget ud af forløbet.
Ann Brunsgård

LEO Pharma
Det er lenge siden jeg har brukt min fransk og timene med Lise løftet nivået mitt mye hurtigere enn jeg hadde trodd. I tillegg til å være en 
meget dyktig og nøyaktig underviser, synes jeg det var virkelig sjove og hyggelige timer.
Undervisningen overgikk all forventning.
Ellen Victoria Berg

Habro og Finansgruppen
Vi har været meget glade for Sabine, og jeg er heldig, at Astrid og jeg har fået lov til at få 10 lektioner mere, hvilket vi glæder os til.
Pia Løfgren

Jobcenter Holbæk
Det er det bedste kursus, jeg har været på i mange år. En SUPER god, dygtig og inspirerende lærer, Theresa Winther. Hun lærte mig både at lytte, læse, skrive og tale engelsk. Jeg vil helt sikkert anbefale andre at tilmelde sig dette engelskkursus. TAK :-)
Vibeke Schmidt Nielsen

DSB
Fremragende underviser, der gjorde læring spændende og interessant. Vi fik lært rigtig meget og fik lukket en del huller.
Finn B. Hansen

Meget kompetent underviser, som forstod at formidle sit fag på flere forskellige niveauer.
Lotte Munck

Stor ros for en dygtig underviser.
Ken Holmslykke

Underviseren (Chris Smith) var meget lydhør over for gruppens præstationer og kommentarer og tilpassede undervisningen, så vi dog fortsat blev rimeligt udfordret.
Annette Friis

Chris var en god underviser med en god portion humor, der fik den engelske grammatik til at glide lettere ned.
Niels Johansen

BRFkredit
Godt, konstruktivt og effektivt forløb med et stort udbytte.
Flemming Olesen

BRFkredit
Monika er en dygtig, kreativ og fleksibel underviser og en yderst behagelig og positiv person. Så det har været en fornøjelse.
Lis Rytoft

Styrelsen for Forskning og Innovation
Anusuya er en fremragende underviser, som ikke bare er en dygtig pædagog, men også formår at perspektivere sproglæringen med relevant kulturelt indhold. Jeg føler mig beriget på et højt niveau!
Kristoffer Brix Bertelsen

Den tyske Ambassade
Undervisningen er nu forbi og jeg vil gerne takke Studieskolen for en rigtig flot indsats. Jeg synes jeg har lært rigtig meget dansk, og jeg er meget tilfreds med kursets indhold. Maria var højkompetent og gik virkelig med materialet og indholdet ind i mine behov på en måde så det aldrig blev kedeligt. Jeg er meget tilfreds med hende både personligt og didaktisk.
Jeg tror virkelig at kurset gav mig en god boost for mit arbejde og jeg vil gerne anbefale Studieskolen igen.
Marko Lins, Leder af Presse- og Kulturafdeling

Grundfos - Individuel kulturcoaching
Jeg havde stort udbytte af de fire timer sammen med Miriam. Jeg vil varmt anbefale denne kursusform for kursister, der henvender sig med en bestemt opgave for øje.
Vi havde inden kurset talt om den opgave, som jeg står over for, og jeg havde tænkt over, hvilke områder, der var vigtige for mig at få belyst.
Heidi Lassen

Novo Nordisk A/S
Jeg synes Keiko er en superdygtig japanskunderviser og hun er meget god til at fortælle om kulturelle ting og forklare hvordan sproget er opbygget. Jeg kan kun give hende mine bedste anbefalinger.
Elin Larsson

University College Sjælland
Forløbet har været rigtig godt - men jeg har jo også haft eneundervisning, hvilket har gjort det muligt at anvende det engelsksprogede materiale, jeg skal bruge i min dagligdag med administration af EU-projekter.
Mona Padkær, økonomikoordinator

CSC A/S
En yderst inspirerende oplevelse. Udover at genopfriske/genopdage grammatik fik vi lært om danske forfattere, om skrivestil etc.
Alessandra Chiesa

ESS-FOOD A/S
Det var helt som jeg havde håbet på og vores underviser var god til at spørge, hvad vi ønskede at lære og indrettede undervisningen efter det.
Susan Holst Andersen

EUROPASKOLEN
Jeg synes kurset var fantastisk………..kunne godt have brugt en uge mere.
Kirsten Kristiansen

IHI-Bupa
Underviseren var rigtig god til at differentiere og møde vores individuelle behov. Virkelig kompetent undervisning!
Elisabeth

Thales Group
Mange tak for kursus. Vi har haft meget sjov og lærte også meget. Efter 100 timer har jeg stadig for at snakke og lære om arbejdslivet. Men jeg kan klare hverdagen og det var mit mål. Læreren, Maria Roslev, var rigtig super. Vi snakkede meget og øvede tryk og udtale. Derfor kan danskerne nu godt forstå os.
Steffen Belgardt

Videnskabsministeriet
Jeg havde forberedt mig grundigt, og efter en times intensiv undervisning med rollespil var jeg klar til at forhandle på engelsk. Det vil jeg også gøre næste gang, jeg skal til et møde i udlandet.
Werner Sonne

Nycomed A/S
Jeg kan meget godt anbefale Studieskolens individualiserede danskundervisning. Selvom jeg mødte Hanne efter lange arbejdsdage, var jeg glad. Hanne var altid fantastisk til at skabe rigtig interessante temaer. Det føltes, som om hendes tålmodighed med udtale var ubegrænset. Tak Hanne, du har åbnet døren til dansk for mig!
Marija Simin Geertsen

DFDS Tor Line
Undervisningens opbygning var helt i top, da instruktøren selv lavde lydfiler, som han sendte til min mail. Her skulle jeg svare både mundtligt og skriftligt. Det var rart at arbejde med relevante emner som arbejde og fritid. Det er yderligere det helt rigtige at have en underviser med spansk som modersmål, da man også lærer noget om kultur. Alt i alt føler jeg mig godt rustet til at starte arbejde i Spanien.
Anders Hjortebjerg

Forsvarets Materiel Tjeneste
Jeg har haft stort udbytte af kurset, de gange jeg kunne være til stede. Colleen er en fantastisk underviser. Hun har stor viden og en dejlig form for humor. Hun tog hurtigt til sig, hvordan vi kunne tænke os at kurset skulle afvikles, og det har været en dejlig blanding af diskussioner og faglig gennemgang af det materiale, Colleen havde medbragt. Alt i alt har jeg set frem til hver eneste kursustime, hvilket i høj grad skyldtes Colleen.
Jytte Mostrup

Københavns Kommune
Jeg har fået et job i Københavns Kommune som integrationsmedarbejder. Men mit dansk er ikke perfekt. For at hæve mit niveau har jeg henvendt mig til Studieskolen for at få et skræddersyet kursus. Min lærer, Lone, og jeg har lagt fokus på systematisk udvikling af mine sproglige kompetencer i relation til mit niveau.
Undervisning er baseret på et intensivt og struktureret program, som har rummet udtale, læsning og skrivning. Desuden har vi diskuteret meget på forskellige aspekter i min omgivelse fx dansk kultur og mentalitet både på arbejde og derhjemme. I den forbindelse har jeg fået mange gode råd.
Jeg har også fået nogle nødvendige råd og informationer, hvilke vil hjælpe at forbedre mit dansk. Fx et af dem er: at deltage i temamøder i min fagforening. Jeg er allerede begyndt at gøre det og kan sige, at det giver konkret effekt.
Til sidst vil jeg sige, at jeg har fået et udbytterigt kursus, som foregik i en god atmosfære.
Elena Nielsen

Læs flere testimonials - på engelsk.

Få et tilbud

Ring eller skriv til os, så hjælper vi også dig og din virksomhed videre med at lære sprog.