Menu

Kontakt vores sprogkonsulenter

Du er altid velkommen til at kontakte vores sprogkonsulenter, hvis du har spørgsmål til kurserne.

Vi sidder klar ved telefonerne til at hjælpe dig, hvis du har brug for vejledning til at finde det rigtige kursus.

Vores telefoner er åbne 
Mandag - torsdag 9-18
Fredag - lørdag 9-13

Vores receptioner er åbne
Mandag - torsdag 9-19
Fredag - lørdag 9-13

Ring på et af numrene nedenfor.

Hvis du vil tale med en sprogkonsulent inde på skolen, beder vi dig lave en aftale først.

Kirstine Haslund Brøndsholm

Koordinator, leder af græsk, islandsk, japansk, kinesisk, koreansk, russisk og tysk

Lene Blak

Leder af arabisk, grønlandsk, nederlandsk, persisk, polsk, portugisisk, serbisk, svensk og tyrkisk

Sandra Dæncker Studieskolen fransk

Sandra Dæncker

Leder af franskafdelingen

Tara Klarlund Hogan

Leder af engelskafdelingen

Giulia Falcione

Leder af italienskafdelingen

Giulia er født og vokset op i Caserta, tæt ved Napoli. Hun er cand.mag. i lingvistik, som hun har studeret i Rom. Her er hun gået i dybden med italiensk og skandinavisk grammatik og sproghistorie, for Giulia elsker at vide, hvordan sprog har udviklet sig! Hun er også dybt fascineret af antropologi, som hun har læst i København i de sidste år.

Når Giulia underviser, fokuserer hun ikke kun på sproget selv, men også på de kulturelle træk, der adskiller Italien og Danmark – for sproget er jo en del af en helt ny verden.

Giulia elsker at læse bøger, rejse, male og lytte til 70’er rockmusik – og ikke mindst, at lave god mad!

Giulia anbefaler:
Sted: Via dei Tribunali og de andre stemningsfulde stræder i hjertet af Napoli
Mad: den klassiske “parmigiana di melanzane” – og naturligvis en god, rigtig “mozzarella di bufala campana
Bog: Carlo Levis “Cristo si è fermato ad Eboli”, et portræt af det gamle Syditalien, hvor virkeligheden er forenet med en magisk stemning
Musik: den italienske progressive rock, især Banco del Mutuo Soccorso og Le Orme

Vis mereVis mindre

Teresa Alcacio

Leder af spanskafdelingen

"Jeg hedder Teresa Alcacio og er født i Leon, midt i Mexico. Jeg flyttede til Holland for 12 år siden og har dér arbejdet som spansklærer på Groningen Universitetet. Nu er jeg flyttet til Danmark, hvor jeg bor sammen med min danske mand. Jeg er MA i Litteraturvidenskab og sprogundervisning.

Jeg har altid ønsket at bidrage til at sprede viden om den spansktalende verden, kulturen og sproget, derfor bestemte jeg mig for at blive spansklærer. Jeg har besøt mange byer i Spanien, bl.a. Madrid, Toledo, Barcelona, Valencia, Malaga og mange flere, og jeg kender til forskellige aspekter af livet og kulturen i de latinamerikanske lande som Costa Rica, Nicaragua, Colombia, Peru, Chile, Cuba, Ecuador og Argentina.

I Holland uddannede jeg mig i spansk og italiensk sprog med fokus på litteraturvidenskab og sprogundervisning og kultur.

Jeg har et ganske godt kendskab til Danmark og dansk kultur, fordi jeg i 2010 fik mulighed for et praktikophold på Den Mexicanske Ambassade i København, og samme år fik jeg et stipendium til at gennemføre et kursus i dansk sprog og kultur, og siden da har jeg været på besøg i Danmark flere gange. Jeg har også arbejdet i Danmark som sproglærer på Københavns Universitet, først som gæstelærer på CIP (Center for Internationalisering og Parallelsproglighed) fra marts til maj 2015, hvor jeg hjalp med at undervise på afdelingen for Spansk og Italiensk (Institut for Engelsk, Germansk og Romansk) og igen i august, hvor jeg stod for sommerkurset i spansk på CIP."
Vis mereVis mindre