Menu

Nyheder

Her kan du se, hvad der sker lige nu på Studieskolen. 

Hvis du vil læse om vores mange arrangementer, skal du klikke her. Og hvis du altid vil være opdateret om, hvad der sker inde hos os, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev her.

Klik her for at læse tidligere nyhedsbreve.

 

13.12.2018: Hvordan lærer jeg dansk?
Vi åbner dørene og tilbyder en times gratis introduktion til vores danskundervisning for begyndere.
Vi fortæller, hvorfor det ikke behøver være svært at lære dansk. Vi ser på alfabet og vokaler, og vi øver nogle enkelte grundlæggende sætninger.
Torsdag 13. december kl. 15.30-16.30, Borgergade 12, 1. sal, aud. 108 og 110.
Ingen bindinger, og du skal ikke medbringe noget, andet end til at tage noter.
Flere af vores lærere er til stede og kan vejlede dig.

Du behøver ikke tilmelde, dig du skal bare komme. Vi glæder os til at se dig!29.11.2018 Gratis dansktime

Vi åbner dørene og tilbyder en times gratis introduktion til vores danskundervisning for begyndere.
Vi fortæller, hvorfor det ikke behøver være svært at lære dansk. Vi ser på alfabet og vokaler, og vi øver nogle enkelte grundlæggende sætninger.
Torsdag 29. november kl. 15-16.30.
Ingen bindinger., og du skal ikke medbringe noget, andet end til at tage noter. Flere af vores lærere er til stede og kan vejlede dig.


26.08.2018 Vi har fået ny hjemmeside

Vi har lanceret en ny, lysere og lettere hjemmeside. Den er mere tidssvarende i sit layout, og forhåbentlig er den nemmere at navigere rundt i. Formålet har nemlig været at gøre hjemmesideoplevelsen for besøgende enklere og mindre tidskrævende.

I løbet af processen har vi testet, om kunderne kunne finde rundt på siden - og så har vi tilpasset, indtil testgruppen var tilfreds. Vi håber, alle bliver glade for den nye hjemmeside.

 


27.03.2018 Nyt om dansk

Vi har nu noget mere information om danskkurser fra 1. juli.
Læs om, hvornår vi starter kurser og noget om priserne for danskkurser.

Klik her for at læse mere.


08.03.2018 Studieskolen lukker ikke!

Senest fra 1. juli 2018 tilbyder Studieskolen danskundervisning på hold, som kursisterne selv betaler. I løbet af marts måned kommer der information om priser, varighed osv.

Undervisningen vil foregå på Studieskolen i centrum af København.

Studieskolens nuværende danskkursister kan fortsætte deres danskuddannelse på Studieskolen på nuværende vilkår til og med 31. juli. 

Efter 1. juli vil danskuddannelsen for selvforsørgende udlændinge i Danmark ikke længere være gratis, da der indføres betaling for hvert modul.

Studieskolens nuværende kursister vil fra 1. august 2018 kunne fortsætte deres danskundervisning på Studieskolen, selvom Studieskolen ikke længere tilbyder danskuddannelse på kontrakt med København Kommune


Stor konference om at lære sprog i det 21. århundrede
Mandag den 27. november 2017 præsenterer vi metoden LearnBase som et muligt svar på, hvordan vi kan øge interessen for sprog ved at tage udgangspunkt i de behov, den lærende selv formulerer. Vores erfaring er, at med LearnBase-metoden bliver læringen ekstra motiverende og relevant. 

Konferencen finder sted:
mandag den 27.11. 2017 kl. 10.00-16.00 
på Studieskolen, Borgergade 14, København K.
1. sal, aud 131

Vi har et par ledige pladser, som vi fordeler efter først-til-mølle-princippet.


Danskkursister i Danmarks Radio
Fredag den 11. august 2017 havde vi besøg af Danmarks Radio, der til udsendelsen "P1 Eftermiddag" lavede et indslag med to af vores internationale danskstuderende og en af vores undervisere, Lise Bostrup. Urban Ziehlmann, schweizisk lingvistik-studerende, og Ran Ren, som studerer dansk i Bejing, fortæller om deres oplevelser på sommerkurset på Studieskolen.

Lyt til udsendelsen.

Tilmeld dig nyhedsbrev

Vil du gerne være opdateret og vide, hvad der sker på Studieskolen?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Klik her

Læs tidligere nyhedsbreve

Før du tilmelder dig vores nyhedsbrev, har du måske lyst til at læse nogle af de tidligere breve - så ved du, hvad du går ind til.

Vi sender kun nyhedsbreve, når vi har noget spændende at fortælle.

Klik her