Tilmelding til dansk
Du tilmelder dig nemt og hurtigt på vores hjemmeside. Find det hold, du skal gå på, klik på 'tilmeld' og betal med betalingskort.

Hvis du er begynder, skal du tilmelde dig et begynderkursus.

Hvis du kan lidt dansk i forvejen, anbefaler vi, at du kontakter vores studievejleder, før du tilmelder dig. Du kan enten komme ind til os, du kan ringe på tlf. 33 18 79 24 eller skrive en e-mail: danish@studieskolen.dk.
Du kan komme i kontakt med studievejlederen i hele åbningstiden:
Mandag 10-13
Tirsdag 14-17
Onsdag 10-13
Torsdag 14-17
Fredag 10-13

Studievejlederen taler med dig og giver dig gode råd om, hvilket kursus du skal vælge. Måske bliver du anbefalet at tage en test.
Hvis du ikke har mulighed for at kontakte studievejlederen, beder vi dig tage vores gratis, online dansktest. Så kan du selv vurdere, hvilket kursus du skal tage. Klik her for at tage testen.

Kursusstart 2019-2020
Vi starter danskkurser otte gange om året:

23. september 2019 - tilmelding fra 19. august
11. november 2019 - tilmelding fra 30. september
6. januar 2020 - tilmelding fra 25. november
17. februar 2020 - tilmelding fra 13. januar
30. marts 2020 - tilmelding fra 24. februar
18. maj 2020- tilmelding fra 14. april
29. juni 2020 - tilmelding fra 25. maj
6. august 2020 - tilmelding fra 25. maj

FAQ - typiske spørgsmål og svar om vores danskkurser

• For at du får mest ud af vores kurser, anbefaler vi, at:

• du har gået i skole 12 år.
    • du har taget, er i gang med eller planlægger at tage en uddannelse.
    • du har lært et andet sprog end dit modersmål.
    • du kan tale engelsk.
    • du er god til grammatik, fx kan du analysere en sætning i sætningsled og ordklasser
  • Hvis det viser sig, at du skal på et højere eller lavere trin, kan din lærer flytte dig over på det rigtige trin i løbet af første kursusuge.

Hvis du ønsker at framelde dig kurset, så kan du få dine penge tilbage op til en uge, før dit kursus starter (minus et gebyr på 100 kr.). Herefter er din tilmelding bindende.

• Du skal ikke betale depositum på Studieskolen.
    Studieskolens danskkurser er private, derfor er de ikke forbundet med kommunens klippekortsystem. Du kan bruge lige så lang tid, du vil, på at lære dansk på Studieskolen.
  • Du kan ikke tage en modultest på Studieskolen, men vi tester dit danskniveau efter hvert kursus, så du er sikker på, at du er klar til næste trin.
    Hvis du har brug for et bevis, får du et kursusbevis.
    Når du er klar til at tage Prøve i Dansk 3 eller Studieprøven, hjælper vi dig med at blive tilmeldt prøven på et sprogcenter. Vær opmærksom på, at du skal betale for at tage en danskprøve.
  • Det meste af vores undervisning foregår på Studieskolen i Borgergade og Gothersgade. Noget undervisning foregår i nærliggende lokaler i Vognmagergade. Vores administration ligger i stueetagen i Borgergade 12.
    Du kan se, hvor din klasse har undervisning, ved dit hold her på hjemmesiden.
    Klik her for at se vores faciliteter, og hvordan du finder vej til lokalerne.
  • Her kan du se, hvornår der ikke er undervisning i 2019-2020 på grund af ferie og fridage.

Efterårsferie 14. - 20. oktober 2019 - der er ingen undervisning. Kontoret er lukket 17.-18. oktober.
    Juleferie 23. december 2019 - 5. januar 2020 - der er ingen undervisning. Kontoret er lukket 20. december  - 3. januar.
    Påskeferie 6. - 13. april 2020 - der er ingen undervisning. Kontoret er lukket 7. - 13. april
    St. Bededag 8. maj 2020 - der er ingen undervisning, og kontoret er lukket.
    Kristi himmelfart 21. - 22. maj 2020 - der er ingen undervisning, og kontoret er lukket.
    Pinse 1. juni 2020 - der er ingen undervisning, og kontoret er lukket.
    Grundlovsdag 5. juni 2020 - der er ingen undervisning, og kontoret er lukket.

• Moodle er Studieskolens undervisningsplatform, hvor underviseren lægger forskellige materialer ud. Din underviser hjælper gerne med Moodle-spørgsmål, hvis du ikke finder svaret her.

1. Hvordan logger du på?
    Klik her, tast https://moodle.studieskolen.dk/login/index.php eller find ’Moodle - Kursistlogin' i footeren på hjemmesiden.

2. Ny bruger
    Log på med følgende:
    Brugernavn: din e-mailadresse (den du brugte, da du tilmeldte dig).
    Adgangskode: Studieskolen har sendt den i en mail.
    Første gang du logger på Moodle, skal du ændre adgangskoden til en anden adgangskode, du selv vælger.

3. Du har tidligere været kursist på Studieskolen med adgang til Moodle
    Brugernavn: din e-mailadresse eller dit 5-cifrede kursistnummer.
    Adgangskode: den du brugte tidligere.
    Hvis du tidligere har været tilmeldt et kursus, modtager du ikke en ny mail om, at du er oprettet i Moodle.

4. Hvordan finder du dit hold i Moodle
    Når du er logget ind, klikker du på kursusnummeret. Så kommer du til dit aktuelle kursus.
    Materialer fra tidligere kurser (ét år tilbage) kan du se under ”Kursusarkiv”.

5. Hvis du har glemt din kode
    Klik på ”Glemt adgangskode” i login-feltet. Så sender vi en ny adgangskode til din e-mail.