Menu

Kurser i italiensk

Ciao, buongiorno, buonasera!
Lær italiensk, så du kan klare dig, når du taler med italienere. Måske vil du gerne forstå, hvad de synger i operaen, eller læse italiensk litteratur på originalsproget.
På Studieskolen kan du få det hele.

Lær italiensk - for begyndere og alle niveauer derover

Hvordan er det at lære italiensk på Studieskolen?

Læs om, hvordan undervisningen foregår på Studieskolen. Vi ser sprog som et middel til at kommunikere med andre mennesker - derfor lærer du fra starten at bruge sproget, at kommunikere.

Læs mere

Find dit niveau i italiensk

Test dig selv i italiensk. Skal du finde det rigtige kursus, der passer lige til dig? Så tag vores online sprogtest i italiensk. Når du har taget testen, kan vores sprogkonsulent nemmere vejlede dig til det helt rigtige kursus.

Tag en test

Kontakt

Giulia Falcione

Leder af italienskafdelingen

Giulia er født og vokset op i Caserta, tæt ved Napoli. Hun er cand.mag. i lingvistik, som hun har studeret i Rom. Her er hun gået i dybden med italiensk og skandinavisk grammatik og sproghistorie, for Giulia elsker at vide, hvordan sprog har udviklet sig! Hun er også dybt fascineret af antropologi, som hun har læst i København i de sidste år.

Når Giulia underviser, fokuserer hun ikke kun på sproget selv, men også på de kulturelle træk, der adskiller Italien og Danmark – for sproget er jo en del af en helt ny verden.

Giulia elsker at læse bøger, rejse, male og lytte til 70’er rockmusik – og ikke mindst, at lave god mad!

Giulia anbefaler:
Sted: Via dei Tribunali og de andre stemningsfulde stræder i hjertet af Napoli
Mad: den klassiske “parmigiana di melanzane” – og naturligvis en god, rigtig “mozzarella di bufala campana
Bog: Carlo Levis “Cristo si è fermato ad Eboli”, et portræt af det gamle Syditalien, hvor virkeligheden er forenet med en magisk stemning
Musik: den italienske progressive rock, især Banco del Mutuo Soccorso og Le Orme

Vis mereVis mindre

Foredrag, film og arrangementer

Hvad sprog kan føre til - Inge og de italienske strikkedamer

Sprog kan føre til mange ting. Et tilfældigt møde i en garnbutik på Vesterbro i København førte til, at Inge i dag er medlem af en strikkeklub i Bologna. Hun har fået mange nye venner og tager ofte ned til 'strikkedamerne' i Bologna. Det ville aldrig ske, hvis ikke Inge talte italiensk.

youtube