Menu

Persisk 2

Start
torsdag 8. februar
Pris
kr. 3.140
Nedsat pris
kr. 2.950
Lektioner
32
Start 08.02.2024
Periode 08.02.2024 til 16.05.2024
Lektioner 32
Hold nr.: 3513-24
Underviser Hena Jassemian-Riahi
 
Sted Vognmagergade 8, 1. sal
Lokale V114
Tid tor 17.15 - 18.55
Pris kr. 3.140
Nedsat pris kr. 2.950
Tid tor 17.15 - 18.55

Tal og skriv på persisk!
Få et større ordforråd og lær at danne dine egne sætninger på persisk. Vi fokuserer på at tale meget, men du bliver også bedre til at skrive og læse.

Du lærer bl.a. at tale om:


  • indkøb på markedet

  • helbred og sundhed

  • daglige rutiner

  • vejvisning

  • job og hobbier

  • tøj



De nye grammatiske emner er 'fortælletid' i datid, selvstændig sætningsopbygning II, ezâfa II (til ejefald og sammensatte ord), udsagnsord og fremtid.

Hvordan foregår timerne?
Undervisningen er meget varieret og består bl.a. af par- og gruppearbejde, samtaleøvelser, rollespil og fælles aktiviteter. Der er selvfølgelig også ting, der bliver forklaret på tavlen på klassisk vis.
I løbet af kurset læser vi desuden 5-6 korte tekster, og du lærer at skrive din første lille tekst og et lille postkort.

Få samlet overblik over kurset og materialerne
Du får adgang til Moodle, der er vores online læringsplatform. Her har du et samlet overblik over hele kurset. Du har også kontakt med de andre kursister, og I kan tale om, hvad der sker på holdet. På Moodle kan du:

  • se planen over hele kurset, de enkelte undervisningsgange og hjemmearbejde

  • se undervisningsmaterialer, også ekstra materialer

  • kommunikere med din underviser og dine medkursister

  • følge med og indhente det forsømte, hvis du er fraværende i løbet af kurset



Praktiske oplysninger
Kurset er velegnet for dig, der har været på begynderhold, kan fortælle lidt om dig selv og kan de mest almindelige hilsner og personlige spørgsmål (hvor kommer du fra, hvad hedder du osv.).

Undervisningsmaterialet er inkluderet i kursusprisen, og underviseren deler det ud på holdet.

Forberedelsestid: ca. 2 timer om ugen.

Hena Jassemian-Riahi

Hena er uddannet folkeskolelærer i Danmark og har også en kandidat i uddannelsesantropologi og globalisering fra Aarhus Universitet.

Hun har selv været igennem vanskelige udfordringer mht. at lære et nyt og anderledes sprog. Hendes motivation for at lære dansk var, at sprog ikke kun er et kommunikationsmiddel, men også et vindue til en større verden af spændende viden om andre lande og kultur og dermed et nyt syn på verden. 

Hena elsker at undervise i persisk og fortæller, at ”persisk er et sprog, der er næsten lige så smukt som dets oprindelsesregion: unikt, poetisk og åbner døren til en af de mest karakteristiske mellemøstlige kulturer.

At lære persisk vil ikke blot forbedre dine rejser i den persisktalende verden og dens globale diaspora, men fordi persisk er forblevet uændret i århundreder, så kan du opleve verdensberømt persisk litteratur på det præcise sprog, det blev skrevet, uanset hvornår det er skrevet.”

Vis mereVis mindre

Persisk 2

8. februar - 16. maj

Tilmeld