Kurser i dansk

Studieskolen har i over 40 år undervist udlændinge i dansk. Vi har med vores sprogundervisning været med til at sikre udlændinge gode jobs og liv i Danmark. Det vil vi blive ved med!

Vores danskkurser er tilrettelagt for udlændinge, der har en uddannelse fra hjemlandet og har nemt ved at lære sprog. På vores danskkurser lærer du meget på kort tid, og vi går hurtigt frem.

Når alle kursister i danskklassen er på samme niveau, kan alle lære dansk hurtigt og effektivt, og så kan vores kursister bagefter fokusere på deres studium eller arbejde - eller på at finde et bedre job. Det er bl.a. derfor, at du efter hvert kursus kan tage en test for at se, om du er klar til at gå videre til næste trin.

Fordi vi hele tiden sikrer, at alle i klassen er på samme niveau, har vi år efter år leveret landets højeste karaktergennemsnit til danskprøverne, og vi scorer meget højt i vores tilfredshedsundersøgelser (5,7 ud af 6 mulige).

Den høje kvalitet gennem 40 år forpligter, derfor vil vi også efter 1. august 2018 tilbyde danskkurser for veluddannede udlændinge.

Se her, om Studieskolen er noget for dig:

• Du skal have gået i skole 12 år.
  • Du skal have taget, være i gang med eller planlægge at tage en uddannelse.
  • Du skal have lært et andet sprog end dit modersmål.
  • Du skal kunne tale engelsk.
  • Du skal være god til grammatik, fx skal du kunne analysere en sætning i sætningsled og ordklasser

Er du i tvivl, om Studieskolen er noget for dig? Så kontakt vores studievejleder, før du tilmelder dig – klik her.

Hvis du kan sige ja til ovenstående, er du velkommen på Studieskolen.

Tilmeld dig et danskkursus her nedenfor!

ARRANGEMENTER FOR KURSISTER

Vi tilbyder løbende arrangementer af alle mulige slags for vores danskkursister.

Samtalecafé, korsang, reception, cykelworkshop osv.

Læs mere her.

vores kursister fortæller

Hvordan er det at gå til dansk på Studieskolen?

Læs, hvad vores kursister siger.

Klik her.