Menu

Dit bud på effektiv efteruddannelse

le:v:el er hele undervisningsbranchens efteruddannelsescenter for undervisere i fremmedsprog. 
le:v:el er oprettet af to grunde:

  1. Som en del af Studieskolen er vi nogle af Danmarks førende indenfor undervisning i fremmedsprog
  2. Det er et kendt faktum, at efterspørgslen på sprogundervisning er reduceret

Punkt 2 er bemærkelsesværdigt i en verden med mere og mere samhandel og samarbejde på tværs af grænserne. Det er vores indtryk, at det til dels skyldes, at kursisterne ikke oplever, at undervisningen er relevant. Og hvis de ikke kan se, hvad de skal bruge deres nye viden og færdigheder til, forstår vi godt, at interessen er faldet. Den kan heldigvis vækkes igen.

Vores bud er sjovere og mere levende undervisningsmetoder. Og dem vil vi gerne dele med dig.

Godt 40 års erfaring
le:v:el drives af Christoph Schepers og Stine Lema. Vi er nogle af Studieskolens mest erfarne konsulenter og udvikler kurser og skræddersyede forløb, alt efter kundernes behov og udviklingen i samfundet. Vi underviser selv og headhunter løbende andre af Studieskolens undervisere, for at vi altid kan være markedets foretrukne. Samtidig deltager vi også i de internationale projekter, som Studieskolen er en del af. Projekter, hvor vi er med til at udvikle nye undervisningsmetoder, sprogtest og lærebogssystemer på baggrund af eksisterende teori. Projekter, der har givet os den rette ballast til at drive le:v:el og dele vores viden og erfaring med sprogundervisere over hele landet.

Studieskolen har eksisteret i over 40 år og er et af Danmarks største sprogcentre med fremmedsprogsundervisning og har blandet andet deltaget i følgende projekttyper:

  • Erasmus + (gennem EU)
  • Nord+ (gennem Nordisk Ministerråds Uddannelsesprogram)
  • Mobility

Derudover har vi modtaget midler til vores udviklingsarbejde fra Undervisningsministeriet, Kulturministeriet, Dansk Oplysnings Forbund m.fl.

Flere af projekterne er internationale projekter, finansieret af EU, og vi har ofte været eneste danske aktør. Derfor ved vi, at vi her til lands er blandt de førende i sprogundervisning i praksis. Det forpligter selvfølgelig. Den forpligtelse er vi stolte over at løfte gennem le:v:el. 

Kurserne kan holdes på de fleste sprog, herunder arabisk og kinesisk.

Vores team
Du er altid velkommen til at kontakte le:v:el. 

Vi er et team på flere personer, der arbejder med fremmedsprog i praksis. Skriv eller ring til os!

Christoph Schepers

Udviklingskonsulent

Stine Lema

Udviklingskonsulent