Menu

Eva Leotta

Vi har spurgt vores undervisere, om de kan anbefale et sted, et stykke dansk musik eller en dansk kunstner. Her kan du se, hvad Eva anbefaler.

Har du et yndlingssted i København?
“Mit yndlingssted i København er Vesterbro. Jeg elsker specielt dette kvarter, fordi det rummer så meget forskelligt. Vesterbro har både små hyggelige barer, diskoteker, bodegaer, cafeer og mange små specialbutikker. Jeg elsker stemningen, og at man altid føler, at man er midt i byen. Desuden er det også (ifølge mig) på Vesterbro, at man kan finde den bedste ramen og de bedste boller med smør og ost.”

Har du et yndlingssted uden for København?
“Jeg er opvokset i Nordsjælland og har boet der hele min barndom, derfor er dette mit yndlingssted uden for byen. Nordsjælland har smuk natur, og man er altid både tæt på skov og vand. To steder, som jeg synes er et besøg værd, er Dyrehaven og Bellevue Strand.”

Hvad er din yndlingsmusik?
“Jeg tror, min danske favoritduo er Nik & Jay. De er gode både for yngre og ældre generationer og har fyldt en del de seneste tyve år på den danske musikscene. Jeg tror, deres single ’Hot’ kan få de fleste på dansegulvet.”