Menu

Michael Sandager

Vi har spurgt vores undervisere, om de kan anbefale et sted, et stykke dansk musik eller en dansk kunstner. Her kan du se, hvad Michael anbefaler.

Har du en dansk yndlingsmusiker?
”Én af mine yndlingsmusikere er Sebastian. Han har altid haft en høj standard for sangskrivning og arrangementer. Hans karriere har strakt sig over mere end 50 år, og han har skrevet musik inden for forskellige genrer (rock, pop og musicals). Sebastian synger sine sange på dansk. Ét af mine favoritalbum er ’Stjerne til støv’ fra 1981. Det indeholder blandt andre numre som ’Romeo’ og ’Stille før storm’. Sidstnævnte nummer blev også startskuddet til Lis Sørensens solokarriere.”

Har du et yndlings-kultursted i København?
”Udover Operaen og Skuespilhuset vil jeg nævne Park Bio. Det er en gammel hyggelig biograf på Østerbro med en helt særlig atmosfære. Biografen har kun 1 sal og spiller særligt udvalgte film af god kvalitet. Lærredet er stort og lyden god. Inden filmen kan man nyde en kop kaffe eller et glas vin i den hyggelige foyer på 1. sal. Der gives rabat på billetten til studerende og folkepensionister.”

Hvordan slapper du af i København?
”Når jeg ikke spiller tennis på B93s baner ved Parken, elsker jeg at gå ture i København. Én af mine favoritruter går gennem Kastellet til Langelinie Kaj. På turen kommer jeg blandt andet forbi Den Lille Havfrue, Langelinie Lystbådehavn og Gefionspringvandet. For enden af Langeliniekajen køber jeg en kop kaffe og spiser en is og nyder udsigten over vandet.”