Menu

Mirela Foksanovic

Vi har spurgt vores undervisere, om de kan anbefale et sted, et stykke dansk musik eller en dansk kunstner. Her kan du se, hvad Mirela anbefaler.

Har du et yndlingssted i København?
”Et af mine yndlingssteder i København er Christianshavn, som er helt specielt kvarter i København, der er kendt for sin hyggelige cafékultur og kanaler med husbåde. Derudover holder jeg også meget af Christiania, der er et helt unikt sted med en speciel stemning og virkelig gode spisesteder. Der er også meget alsidigt kulturliv på Christiania, hvad enten man vil høre musik, danse eller bare møde nye mennesker. Jeg bruger selv Christiania til at mødes med venner for at spise noget mad eller danse tango.”

Har du et yndlingssted uden for København?
”Jeg bor selv i Nordsjælland og kan godt lide, at Nordsjælland har skov og natur, og det benytter jeg mig meget af. Jeg holder særligt af kunstmuseet Louisiana, der udover den pragtfulde kunst også er omringet af utrolig smuk natur med dejlig udsigt ud til havet. Om sommeren har museet mange udendørs arrangementer, hvor man kan nyde den dejlige nordsjællandske natur.”