Menu

Pernille Lemvig-Fog

Vi har spurgt vores undervisere, om de kan anbefale et sted, et stykke dansk musik eller en dansk kunstner. Her kan du se, hvad Pernille anbefaler.

Har du et yndlingssted i København?
“Jeg holder meget af København som grøn by og vil derfor anbefale Den Grønne Sti. Det er en cykelrute der går tværs gennem byen – fra Tagensvej med Mjølnerparken til Roskildevej med Domus Vista. Det er sightseeing for specialister. Her er et par nedslag:
Superkilen med Den Røde Plads mellem Nørrebrogade og Mimersgade er en kulturel legeplads for børn og voksne. Broen over Ågade er en udfordring, når man kører op, og et sus i maven, når man kører ned. Fra Ågade mod Falkoner Allé og Frederiksberg Centret kan man bilde sig ind, man kører i en skov – og midt i det hele ser man en lille plads til fitness i det fri. Sidste del af ruten fra Peter Bangs Vej mod Roskildevej løber mellem Solbjerg Kirkegård og en række kolonihaver – og pludselig står man i et helt ordinært byområde med højhuse og biler.”

Har du et yndlingssted uden for København?
“Tag din cykel, sæt den i et tog, bagefter på en færge. Og besøg en af de mange danske øer. Blandt mine favoritter er: Samsø, Læsø, Ærø og Langeland. Hver ø har sin særlige måde at være ø på. Hvorfor tage sydpå om sommeren, når der er så mange muligheder i Danmark? Det er rigtigt, at vejret er meget skiftende, og man kan ikke være sikker på, at solen skinner hver dag. Men variation er godt, og på en ø lærer man at tage livet som det kommer. Roligt.”