Menu

Pia Schultz

Vi har spurgt vores undervisere, om de kan anbefale et sted, et stykke dansk musik eller en dansk kunstner. Her kan du se, hvad Pia anbefaler.

Har du et yndlingssted i København?
"Jeg elsker København, og jeg har ikke ét men mange yndlingssteder. Fx er Nansensgade, i indre København, min yndlingsgade. Her er der en rar, nærmest lidt landsbyagtig stemning med mange hyggelige caféer og spisesteder, særligt gadens lokale pizzeria 'La Fiorita' brillerer med ægte, familiær, italiensk stemning og ikke mindst italiensk cuisine.
Jeg holder også meget af Botanisk Have, som ligger blot et stenkast fra det hektiske Nørreport. Her kan man sidde i fred og ro og læse en bog og nyde de mange fine blomster og træer. På alle tider af året er her vidunderligt – men nok især i foråret, hvor havens blomster og træer springer ud og blomstrer.
Et andet skønt sted, jeg kan anbefale, er ”La Banchina” på Refshaleøen midt i Københavns Havn. Om sommeren er det fantastisk at sidde på badebroen og nyde en Aperol Spritz i aftensolen eller måske snuppe en dukkert i havnen, for det er nemlig tilladt at bade i forskellige afgrænsede områder af havnen.”

Hvad er din yndlingsmusik?
“I den poppede afdeling er en af mine yndlingsmusikere for tiden Andreas Odbjerg, jeg synes, at han har en stor indlevelse, når han synger og er en talentfuld sangskriver.
Jeg nyder også at lytte til Marie Key, jeg kan godt lide den karakteristiske spæde lyd, som hun har i sin stemme.
I den mere jazzede afdeling er Cæcilie Nordby en af mine favoritter, hun er en fænomenal sangerinde, der virkelig formår at vække alle ens sanser til live.”