Menu

Snezana Mosegaard

Vi har spurgt vores undervisere, om de kan anbefale et sted, et stykke dansk musik eller en dansk kunstner. Her kan du se, hvad Snezana anbefaler.

Har du et yndlingssted i København?
”København har alt, hvad der drager mit sind: kultur, natur og historie, og jeg har mange favoritsteder. Om vinteren elsker jeg at se teaterforestillinger i Skuespilhuset ved Kvæsthusbroen, at besøge Glyptoteket og Statens Museum for Kunst eller bare gå rundt igennem de smalle brolagte gader i centrum eller på Christianshavn.
Om sommeren er det naturen og udendørsliv, der trækker. Jeg bor på Amager, så mine gå- og cykelture går oftest til Amager Strand eller Amager Fælled, som er to unikke steder med masser af vand, skov og fugle, hvor jeg bare kommer for at trække vejret helt ned i maven.
Christianshavns Vold ligger også højt på min liste på alle tidspunkter af året. Det er jo et grønt område, som er over 350 år gammelt. Du kan spadsere rundt omkring kanalen og nyde synet af vandet, svaner, fiskehejrer og blåmejser, samtidig med at du, på den anden side, kan betragte det urbane København med SAS-hotellet, et par moderne ”intelligente” bygninger og bybusser, som suser forbi. Jeg er vældig glad for kontrasten mellem nyt og gammelt, som findes mange steder i København. Det synes jeg giver byen en speciel charme.
Men hvis jeg alligevel skal vælge ét sted, så er min absolutte favorit Vor Frelsers Kirkes ikoniske tårn, hvor man efter 400 trapper bliver mødt af en uforglemmelig og imponerende udsigt over byens tage og København i al sin skønhed.
Hvis du er glad for højder og byens tage, som jeg er, så er der også to andre steder, som jeg varmt vil anbefale: Cafeen på Illum Rooftop på Strøget og Glyptotekets tagterrasse.”

Hvad er din yndlingsmusik?
”Jeg elsker at lytte til alt slags musik: klassisk, pop, rock og jazz, men jeg er også kæmpe fan af gamle sange og musik fra de gamle film. Her er nogle af dem. Tjek dem ud. Måske er de også noget for dig.”