Menu

Styrk kommunikationen med spansktalende kunder og samarbejdspartnere

Har du – eller en ansat i virksomheden – brug for at tale bedre spansk?

Næsten en halv milliard mennesker har spansk som modersmål. Det gør spansk til verdens næststørste modersmål, kun overgået af kinesisk. Når du kan spansk, åbner der sig mulighed for nye eksportkontakter til gavn for din virksomhed – ikke bare i Spanien, men også i Nord-, Mellem- og Sydamerika.

I mange tilfælde er det ikke nok at kunne engelsk. For det er vigtigt at kende den lokale kultur i Spanien eller Latinamerika, hvis du vil slå igennem som virksomhed. Forretningskulturen er en del anderledes end i Danmark. Først og fremmest er det vigtigt at afsætte tid til at lære hinanden godt at kende og opbygge en god relation. Relationer er alfa og omega i den spansktalende forretningskultur. Derfor skal du vise interesse for dine forretningsforbindelser og spørge ind til den by, I er i, til mad og traditioner. Senere hen, når I kender hinanden bedre, er det oplagt at spørge ind til familien. Det fungerer bedst, når du selv taler spansk, og så kommer du meget længere. 

Du vinder meget ved at blive bedre til spansk, når du er ansat i en dansk handelsvirksomhed. Der er konkurrence blandt danske virksomheder om at sælge til Spanien, Nord-, Mellem- og Sydamerika. Og du opnår mange fordele ved at være den leverandør eller samarbejdspartner, der taler med spansktalende på deres modersmål:

  • Du skiller dig ud og viser, at du vil gøre den ekstra indsats for samarbejdet
  • I kan nå en anden dybde i jeres samtaler, fordi de forstår dig bedre, og I kan tale mere nuanceret og detaljeret
  • Du lærer dem bedre at kende, fordi de slapper mere af, når de snakker med dig

Der kan være mange grunde til, at du vil være bedre til spansk nu. Det kan være, at du

  • lige har fået et nyt job eller nye opgaver, hvor du skal samarbejde med spansktalende
  • har brug for at intensivere samarbejdet med jeres spanske kunder, fordi I sætter ind på det spanske marked
  • skal til konkrete møder eller på en messe og skal tale bedre spansk i meget specifikke samtaler
Uanset hvorfor du overvejer at styrke dine spanskkundskaber nu, kan et af Studieskolens erhvervskurser i spansk være det, du har brug for. Vi tilbyder både eneundervisning eller holdundervisning for hele din afdeling.

Derfor skal du vælge spanskkurser på Studieskolen

På Studieskolen har vi mere end 40 års erfaring med at undervise i fremmedsprog. Alle vores undervisere har en universitetsuddannelse og modtager vores interne efteruddannelse i at undervise i fremmedsprog, før de underviser vores kunder. Vi forfiner løbende vores undervisningsmetoder og underviser også landets sproglærere på gymnasierne i at undervise efter vores metoder. Derfor ved vi, at den sprogundervisning, du får på Studieskolen, er i en klasse for sig.

Vores erhvervskurser målrettes altid den enkelte virksomhed, for virksomheder har jo ofte nogle meget specifikke behov.

Undervisningen skal være effektiv, så du hurtigt kan lære netop det, du har brug for – og ikke alt muligt andet. Derfor tager vi udgangspunkt i de opgaver, du skal løse under alle omstændigheder.

Har du brug for at forbedre dit skriftlige spansk, kan vi gennemgå de grundlæggende finesser, der får dine e-mails eller andre tekster til at se professionelle og 100 % spanske ud. Skal du fremlægge en præsentation på spansk, gennemgår vi den, til du kan den. Og skal du til et vigtigt møde, træner vi hele samtalen og indøver de forskellige udfald samtalen, vil kunne få.

For de fleste af vores erhvervskunder har det stor betydning, at vi planlægger al undervisning efter deres specifikke branche. For når du kan dine fagtermer, har du selve fundamentet for at styre en samtale, og eventuelle grammatiske fejl får mindre fokus. Kan du allerede alle de vigtige fagtermer på spansk, kan vi i stedet koncentrere os om den spanske udtale, grammatikken eller om at gøre sproget mere flydende.

I mange virksomheder er det også vigtigt at kende de særlige kulturelle koder, der gør sig gældende, når man vil handle på spansk, så dem kommer vi selvfølgelig også ind på.

Skal vi lave en aftale?

Hvis du gerne vil begynde på dit spanskkursus nu, kan vi som regel lave en aftale i løbet af ganske kort tid, ofte inden for en uge. 

Før vi kommer med et konkret tilbud, har vi brug for at høre lidt mere om behovet, og hvor mange deltagere I er. Vi kommer gerne forbi til et uforpligtende besøg for at møde dig, din leder eller din HR-konsulent, hvis I foretrækker det. Vi kan også mødes online fx på Teams.

Undervisningen kan enten foregå i vores lokaler i Borgergade, hos jer eller online.

Kontakt os

Ring eller skriv til os, så hjælper vi dig og din virksomhed videre med at lære spansk.

Kontakt os

Hvad siger kunderne om deres forløb med spansk på Studieskolen?

Dit forløb hos os

1.

Du kontakter os, og vi sender dig et tilbud. Vi matcher dig med den underviser, der passer bedst til dine behov.

2.

Første undervisningsgang taler du med underviser, der laver en plan over kurset, som du godkender.

3.

Undervisningen er i gang, og du eller virksomheden får en faktura fra os. Når kurset er slut, beder vi dig evaluere undervisningen.

4.

Du får en slutrapport, og underviser giver dig anbefalinger til, hvordan du kan fortsætte med at lære sprog.