Menu

Christina er cand.mag. i fransk og har været bosat i Sydfrankrig med sin franske mand siden 2005.  Og lige siden har hun undervist i både Danmark og Frankrig i fransk, spansk og engelsk på forskellige privatskoler og gymnasier og i danske virksomheder. Christina har bl.a. undervist i fransk sprogbrug ved ejendomshandler. Christina har hjulpet mange expats på plads i det sydfranske – både sprogligt og med det franske bureaukrati.

I undervisningen lægger Christina især vægt på den mundtlige sprogfærdighed og udtale af autentisk fransk. På den måde bliver du forberedt bedst muligt til at kunne kommunikere med franskmænd.  Det er bare en bedre oplevelse at være i Frankrig eller i et fransktalende land, når kommunikationen glider, og der ikke opstår kulturelle misforståelser. Og Christina kan guide dig igennem de fleste klassiske misforståelser mellem danskere og franskmænd.

Christinas råd til dig, som gerne vil blive bedre til fransk:

”Jeg foreslår, at du kommer i nærkontakt med den franske melodi i sproget, ved at du

  • ser en masse franske film – der er efterhånden mange gode muligheder – både på Filmstriben og fx Netflix.
  • lytter til fransk musik så tit som muligt fx på YouTube, hvor man også kan finde de franske undertekster til sangene.
  • synger med på sangene og dermed træner din udtale. Senere kan du teste dig selv på Lyricstraining - en slags karaoke-version, hvor man skal skrive det manglende ord i sangen for at høre videre.
  • laver en playliste med franske sange på fx Spotify.”