Menu

Sara Thelle

Sara Thelle er uddannet cand. mag. i religionsvidenskab fra École Pratique des Hautes Études i Paris og har sidefag i fransk fra Københavns Universitet. Hun har boet det meste af sit voksne liv i Frankrig i henholdsvis Paris og på landet i Bourgogne.
Som ung befandt Sara sig i modebranchen, men har de seneste mange år arbejdet med dokumentarfilm både i Frankrig og Danmark, senest i forbindelse med film- og forskningsfestivalen Docs & Talks i samarbejde med DIIS og Cinemateket.

Sara er optaget af at formidle fransk sprog og kultur og interesserer sig særligt for fransk historie. Hun vægter kommunikation højt, inddrager aktuelle historier fra hverdagens Frankrig og underviser bl.a. ved at bruge nye indlæringsmetoder som cooperative learning, hvor man bl.a. lærer sprog ved spil.

Sara anbefaler:
Lyt til sproget, også selvom du ikke forstår det hele, mærk melodien, tonen og rytmen, hør musik, lyt til radio og se film og tv-serier på fransk. Brug alle sanser, øjet, øret og ganen i mødet med det sprog og den kultur, du ønsker at lære at kende. Og arbejd med at bruge det franske sprog, du har - uanset niveau - til at udforske et emne, du virkelig interesserer dig for.