Menu

Beatriz Molina Alcántara

Beatriz kommer fra den solrige by Córdoba i det sydlige Spanien og har boet i København siden 2021.

Hun har en uddannelse i engelsk sprog og litteratur fra universitetet i sin hjemby og er uddannet oversætter ved Universidad de Granada. Desuden har hun for nylig afsluttet sin kandidatuddannelse i undervisning i spansk som andetsprog.


Beatriz fortæller:

"Hej! Jeg hedder Beatriz, men du er velkommen til at kalde mig Bea.

I mange år arbejdede jeg som freelanceoversætter, men da jeg flyttede fra Spanien til Sverige, opdagede jeg, at min virkelige passion var spanskundervisning. Jeg har haft mulighed for at bo og undervise i spansk i Sverige og Singapore, og det har været virkelig berigende både fagligt og personligt.

Det, jeg bedst kan lide ved at undervise i spansk, er muligheden for at dele min passion med kursisterne og se dem blive bedre og bedre til at kommunikere. Noget, jeg synes er rigtig rart ved undervisningen, er muligheden for at møde så mange forskellige mennesker med forskellige baggrunde, hvilket resulterer i en tovejs læringssituation, hvor ikke kun kursisterne lærer af deres underviser, men også omvendt."


Beatriz’ tips til at lære spansk:

  • Der er ingen 'tabt tid', når du lærer et sprog: hvert ord, der læses, hver sang, der lyttes til og hver fejl er en læringsmulighed. Kom i kontakt med sproget, selvom du ikke forstår det fuldt ud!
  • Sociale medier tilbyder utrolig mange muligheder: tjek kontoen @spaneasy på Twitter eller udforsk hashtaggene #aprenderespañol eller #españolonline på Instagram for en hurtig spansklektion.
  • Kør ind på dine streamingplatforme og find nogle shows på spansk, som du kan nyde med undertekster. Mine personlige anbefalinger er La casa de las Flores, en mexicansk mørk komedie om Flores-familiens liv og La chica de nieve, en tempofyldt thriller baseret på en roman af den spanske forfatter Javier Castillo.
  • Besøg nogle spansktalende steder! Jeg kan ikke anbefale dig stærkt nok at besøge min hjemby Córdoba i Spanien i maj måned. Jeg lover, at du ikke vil fortryde det.

¡Nos vemos!