Menu

Flavia Oregon

Flavia Oregon er født og opvokset i Peru, hvor hun har uddannet sig i kommunikation og social marketing fra Lima Universitet. Hun har arbejdet i en menneskerretighedsorganisation i Lima og i en NGO, der uddanner kvinder i Andesbjergene.
Hun stammer fra Quechua-folket, der er et oprindeligt folk i Peru, hvorfor hun har kendskab til deres verdensopfattelse indefra og interesserer sig for oprindelige folks rettigheder og menneskerrettigheder generelt.
Hun kom til Danmark for ca. 21 år siden for at sejle vikingeskib i Roskilde, hvilket hun stadig gør, og for at videreuddanne sig på Aalborg Universitet, hvor hun fik en kandidatgrad i udvikling og internationale forhold.
I Danmark har Flavia arbejdet som spansk tolk for borgere i Københavns Kommune, som privat spansklærer og som oversætter af diverse bøger, rapporter og dokumentarfilm. Hun har også arbejdet som international koordinator i et politisk parti og som sekretær og kommunikationsmedarbejder for flere latinamerikanske ambassader i København. Derudover har hun været aktiv i diverse foreninger, der formidler latinamerikansk kultur og politik, og hun har bl.a. undervist spansk til unge studerende, der skulle på ophold i Colombia.

Flavia siger:
“Som underviser lægger jeg vægt på en pædagogisk tilgang, der gør, at du lærer spansk hurtigt og let. Grundet min baggrund, uddannelse og erhvervserfaring formår jeg at formidle det spanske sprog og kultur, samt historiske og politiske forhold i Latinamerika, på en måde, så alle kan forstå det.
Jeg er kreativ, nysgerrig og udadvendt, og jeg lægger vægt på at skabe tryghed ved første møde.”