Menu

Laila Breilø

Laila er vokset op i Danmark, men elsker det tyske sprog og Tyskland, især Berlin. Hun er oprindeligt uddannet cand.scient.pol., men hendes passion for fremmedsprog og undervisning førte først til en læreruddannelse og sidenhen til en master i fremmedsprogsdidaktik på Københavns Universitet. Som lærer har Laila især fokus på tre områder i undervisningen, nemlig mundtlig kommunikation, ordforrådsarbejde og grammatik. Og så på, at det skal selvfølgelig være sjovt at lære tysk.

Laila anbefaler lige nu:
Litteratur:
"'Der Fall Collini' og andre bøger af den tyske advokat og forfatter Ferdinand von Schirach og 'Aus und davon' af Anna Kathrina Hahn, der skriver klogt og indlevende om hverdagen og lykkens flygtighed."

Overnatning i Berlin: "I den hyggelige bydel Prenzlauer Berg ligger en gammel badeanstalt, der nu er bygget om til hotel. Heldigvis har man beholdt en stor del af badeanstaltens charme, ikke mindst det storslåede rum med hvælvet loft og swimmingpool. Stedet hedder Hotel Oderberger."

Lær mere tysk: "Hjemmesiden slowgerman.com er en guldgrube af tyske tekster og podcasts om alle mulige emner, der vedrører Tyskland. Siden er gratis, og podcastene bliver læst langsomt op. Har du et højt niveau på tysk, kan du betale for et abonnement, hvor podcastene bliver fortalt i almindeligt tempo."