Menu

Camilla Syhler

Vi har spurgt vores undervisere, om de kan anbefale et sted, et stykke dansk musik eller en dansk kunstner. Her kan du se, hvad Camilla anbefaler.

Hvad er dit yndlingssted i København?
"Jeg elsker fællesspisning i Folkehuset Absalon på Vesterbro. Absalon er en gammel kirke, der blev lavet om til kultur- og forsamlingshus i 2015. Grundlæggeren er Lennart Lajboschitz, der også er ejer af den internationale butikskæde Tiger. Jeg kan godt lide Absalon, fordi det er et godt sted at møde nye mennesker. Desuden er der mange sjove, kreative aktiviteter i Absalon hver uge. Udover fællesspisning kan man blandt andet gå til yoga, bingo, bordtennis, koncerter, film, foredrag m.m.

Hvis du vil opleve København oppefra, kan jeg også anbefale at besøge Tårnet på Christiansborg. Her findes en virkelig smuk udsigt over hele byen, og det er helt gratis at besøge det."

Hvem er din danske yndlingsforfatter?
"Jeg er ret begejstret for den grønlandske forfatter Niviaq Korneliussen, der blandt andet har skrevet romanen Blomsterdalen. Niviaqs romaner er spændende, fordi de handler om forholdet mellem Danmark og Grønland samt de udfordringer, mange unge grønlændere møder, når de flytter til Danmark for at studere eller arbejde."