Menu

Karen Bidstrup Mortensen

Vi har spurgt vores undervisere, om de kan anbefale et sted, et stykke dansk musik eller en dansk kunstner. Her kan du se, hvad Karen anbefaler.

Har du et yndlingssted i København?
”Et af mine yndlingssteder i København er Fælledparken. Jeg bor tæt på parken og kommer der dagligt. Det er et af byens rekreative områder, og her er der plads til både motion, leg, fordybelse, ro og inspiration. Jeg har boet mange år i Atacamaørkenen i Chile og sætter derfor særligt pris på de udstrakte græsplæner og store træer. Jeg holder af at følge årstidernes gang i parken. Om sommeren er et af mine favoritsteder Dansepladsen på hjørnet af Edel Sauntes Allé og Øster Allé, hvor jeg elsker at danse tango og salsa. I juni og juli måned er der ’Sommerdans’ på pladsen, og her kan du få gratis danseundervisning i mange forskellige stilarter – også i dansk folkedans!”

Har du et yndlingssted uden for København?
”En oase udenfor København, jeg tit besøger, er kunstmuseet Louisiana i Humlebæk. Her mødes kunst, kultur og arkitektur i et harmonisk samspil med naturen. Jeg afslutter gerne mit besøg i cafeen, hvor jeg nyder en kop kaffe og den smukke udsigt over Øresund til Sverige.”