Menu

Sara Bødker

Vi har spurgt vores undervisere, om de kan anbefale et sted, et stykke dansk musik eller en dansk kunstner. Her kan du se, hvad Sara anbefaler.

Har du et yndlingssted i København?
”Jeg bor i København NV. Jeg elsker byen med alle dens mennesker, sjov og ballade. Mit yndlingssted i København er Blågårdsgade på Nørrebro. Her kan du føle dig hjemme, uanset hvem du er, eller hvor du kommer fra. Her kan du sidde en hel eftermiddag på en af gadens mange cafeer uden at købe andet end billig kaffe og utallige refills og få dig en sludder for en sladder med de mange stamgæster, kunstnere, verdensmænd og -kvinder, der jævnligt frekventerer gaden. Er du lige flyttet til byen, så er det her, du lettest får en ny ven, et nyt job, et nyt sted at bo, en ny cykel, eller hvad du ellers kunne have brug for.”

Har du et yndlingssted i resten af Danmark?
”Mit yndlingssted uden for København er biografen Øst for Paradis i min hjemby Aarhus. Her kan du se film, der er så underlige, at du ikke anede, de eksisterede, og du kan nyde den helt særlige atmosfære opbygget gennem årtier af ukuelige ildsjæle, der insisterer på en anderledes biograf med kunsten og den store oplevelse i højsædet.”

Har du en dansk yndlingsforfatter?
”En af mine danske yndlingsforfattere er Kristian Bang Foss, fordi han er så sindssygt sjov at læse. Derudover vælger han også hovedpersoner, der generelt er underrepræsenterede i kunst og kultur, som fx førtidspensionisten Waldemar i ’Døden kører Audi’, og får os til at grine og græde med dem.”