Menu

Vera Sønderby Jensen

Vi har spurgt vores undervisere, om de kan anbefale et sted, noget dansk musik eller en dansk kunstner. Her kan du se, hvad Vera anbefaler.

Dit gratis yndlingssted i København
"Jeg bor på Frederiksberg, og jeg vælger derfor ofte at gå i Frederiksberg Have, hvis jeg skal have lidt frisk luft. Jeg tager altid forskellige ruter rundt i haven, hvor jeg ofte bare lader tankerne flyde og nyder de små søer og kanaler, forskellige fugle, træer og buske.
Især under coronanedlukningen fik jeg trasket haven tyndt og bemærkede dag for dag, hvordan de små forårsbebudere varslede, at der var håb forude – trods alt!"

Din yndlingsmusik
"En af mine yndlingssangskrivere er Jonas Petersen fra Hymns from Nineveh. Han har på et tidspunkt kaldt sine sange for 'små salmeagtige popsange', og det er de. Jonas Petersen henter nemlig meget inspiration i de gamle danske salmer. Det er blandt andet blevet til hans seneste dansksprogede album, der hedder Sindets Asyl. Man træder ind i en verden, der rummer både sorg, håb, fortrydelse og euforisk glæde. Jeg kan virkelig anbefale, at man lytter til albummet – og tager til koncert med Hymns from Nineveh."