Menu

Styrk kommunikationen med franske kunder og samarbejdspartnere

Har du – eller en ansat i virksomheden – brug for at tale bedre fransk?

Du kommer ofte ikke særlig langt med engelsk i Frankrig, heller ikke i erhvervslivet. Men hvis du gør dig umage med at lære fransk og tale det, åbner det mange døre i Frankrig. Du kommer tættere på dine samarbejdspartnere, og du har meget større chance for at lande ordrer og sikre et godt samarbejde med franske virksomheder.

Måske samarbejder du ikke kun med virksomheder i Frankrig? Fransk er et verdenssprog, der bl.a. tales i Belgien, Schweiz, Luxembourg, Monaco og Canada. Hvis du allerede nu arbejder – eller ønsker at arbejde - for en international organisation som fx FN eller Røde Kors, er franskkundskaber eftertragtede – og ofte er de faktisk et krav. Og de to europæiske byer, der huser de fleste internationale organisationer, nemlig Bruxelles og Geneve, er fransktalende.

Du vinder meget ved at blive bedre til fransk, når du er ansat i en større dansk handelsvirksomhed. Frankrig er et af Danmarks store eksportmarkeder, så hvis du lærer at tale eller skrive bedre fransk, kan du bruge dine nye kompetencer i mange forskellige situationer. Og du opnår mange fordele ved at være den leverandør eller samarbejdspartner, der taler med fransktalende på deres modersmål:

  • Du skiller dig ud og viser, at du vil gøre den ekstra indsats for samarbejdet
  • I kan nå en anden dybde i jeres samtaler, fordi de forstår dig bedre, og I kan tale mere nuanceret og detaljeret
  • Du lærer dem bedre at kende, fordi de slapper mere af, når de snakker med dig

Der kan være mange grunde til, at du vil være bedre til fransk nu. Det kan være, at du

  • lige har fået et nyt job eller nye opgaver, hvor du skal samarbejde med fransktalende
  • har brug for at intensivere samarbejdet med jeres franske kunder, fordi I sætter ind på det franske marked
  • skal til konkrete møder eller på en messe og skal tale bedre fransk i meget specifikke samtaler
Uanset hvorfor du overvejer at styrke dine franskkundskaber nu, kan et af Studieskolens erhvervskurser i fransk være det, du har brug for. Vi tilbyder både eneundervisning eller holdundervisning for hele din afdeling.

Derfor skal du vælge franskkurser på Studieskolen

På Studieskolen har vi mere end 40 års erfaring med at undervise i fremmedsprog. Alle vores undervisere har en universitetsuddannelse og modtager vores interne efteruddannelse i at undervise i fremmedsprog, før de underviser vores kunder. Vi forfiner løbende vores undervisningsmetoder og underviser også landets sproglærere på gymnasierne i at undervise efter vores metoder. Derfor ved vi, at den sprogundervisning, du får på Studieskolen, er i en klasse for sig.

Vores erhvervskurser målrettes altid den enkelte virksomhed, for virksomheder har jo ofte nogle meget specifikke behov.

Undervisningen skal være effektiv, så du hurtigt kan lære netop det, du har brug for – og ikke alt muligt andet. Derfor tager vi udgangspunkt i de opgaver, du skal løse under alle omstændigheder.

Har du brug for at forbedre dit skriftlige fransk, kan vi gennemgå de grundlæggende finesser, der får dine e-mails eller andre tekster til at se professionelle og 100 % franske ud. Skal du fremlægge en præsentation på fransk, gennemgår vi den, til du kan den. Og skal du til et vigtigt møde, træner vi hele samtalen og indøver de forskellige udfald samtalen, vil kunne få.

For de fleste af vores erhvervskunder har det stor betydning, at vi planlægger al undervisning efter deres specifikke branche. For når du kan dine fagtermer, har du selve fundamentet for at styre en samtale, og eventuelle grammatiske fejl får mindre fokus. Kan du allerede alle de vigtige fagtermer på fransk, kan vi i stedet koncentrere os om den franske udtale, grammatikken eller om at gøre sproget mere flydende.

I mange virksomheder er det også vigtigt at kende de særlige kulturelle koder, der gør sig gældende, når man vil handle på fransk, så dem kommer vi selvfølgelig også ind på. For det vil være ærgerligt at miste en ordre, fordi du ikke ved, hvad fransktalende forventer af en udenlandsk samarbejdspartner.

Skal vi lave en aftale?

Hvis du gerne vil begynde på dit franskkursus nu, kan vi som regel lave en aftale i løbet af ganske kort tid, ofte inden for en uge.
Før vi kommer med et konkret tilbud, har vi brug for at høre lidt mere om behovet, og hvor mange deltagere I er. Vi kommer gerne forbi til et uforpligtende besøg for at møde dig, din leder eller din HR-konsulent, hvis I foretrækker det. Vi kan også mødes online fx på Teams.

Undervisningen kan enten foregå i vores lokaler i Borgergade, hos jer eller online.

Kontakt os

Ring eller skriv til os, så hjælper vi dig og din virksomhed videre med at lære fransk.

Kontakt os

Hvad siger kunderne om deres forløb med fransk på Studieskolen?

Dit forløb hos os

1.

Du kontakter os, og vi sender dig et tilbud. Vi matcher dig med den underviser, der passer bedst til dine behov.

2.

Første undervisningsgang taler du med underviser, der laver en plan over kurset, som du godkender.

3.

Undervisningen er i gang, og du eller virksomheden får en faktura fra os. Når kurset er slut, beder vi dig evaluere undervisningen.

4.

Du får en slutrapport, og underviser giver dig anbefalinger til, hvordan du kan fortsætte med at lære sprog.