Menu

Akademisk dansk

Har du brug for, at dine akademiske tekster fremstår ekstra skarpe og professionelle?

At skrive præcist, nuanceret og helt uden risiko for misforståelser er særligt vigtigt, hvis du er ansat i et akademisk job. Det giver en tryghed for både dig selv og din arbejdsgiver, når I ved, at teksterne er i orden. Det er baggrunden for, at vi oplever et behov hos virksomheder og organisationer for målrettet undervisning i akademisk dansk.

Hvordan bliver du bedre til at skrive akademisk dansk?

På kurset arbejder vi typisk med relevante tekster fra dit arbejde, som må bruges med virksomhedens tilladelse. Vi træner følgende områder på det niveau, som forventes af en akademisk medarbejder.

  • Ordforråd.
  • Sætningsstrukturer.
  • Grammatik.
  • Retskrivningsregler.

Er I flere kolleger, som vil lære sammen?

Er I flere akademiske medarbejdere, som ønsker at dygtiggøre jer sammen, kan kurset tilrettelægges som holdundervisning.

”Inspirerende”

Vil du booke et kursus eller høre mere?

Så kontakt os med det samme. Uanset om du er interesseret i et 1:1-forløb eller et andet forløb, finder vi en løsning sammen.

Kontakt os

Dit forløb hos os

1.

Du kontakter os, og vi sender dig et tilbud. Vi matcher dig med den underviser, der passer bedst til dine behov.

2.

Første undervisningsgang taler du med underviser, der laver en plan over kurset, som du godkender.

3.

Undervisningen er i gang, og du eller virksomheden får en faktura fra os. Når kurset er slut, beder vi dig evaluere undervisningen.

4.

Du får en slutrapport, og underviser giver dig anbefalinger til, hvordan du kan fortsætte med at lære sprog.

Vil du booke et kursus eller høre mere?

Så kontakt os med det samme. Uanset om du er interesseret i et 1:1-forløb eller et andet forløb, finder vi en løsning sammen.

Kontakt os

Hvorfor vælge danskundervisning hos Studieskolen?

Studieskolen har mere end 40 års erfaring med sprogundervisning og er en af Danmarks største skoler med undervisning i dansk og fremmedsprog. Vi har 150 undervisere tilknyttet, der alle har en universitetsgrad og erfaring med at undervise. Derfor kan vi nøje vælge den underviser, der matcher dit behov bedst. Både i forhold til hvornår du gerne vil undervises og i forhold til bestemte fagtermer, kulturelle forskelle m.m.

Vi er fleksible og planlægger kurset sammen med dig. Du kan fx mødes med din underviser flere gange om ugen, hvis du har brug for at blive bedre i en fart.