Menu

Forretningsdansk

Er du dygtig nok til dansk? Knæk koden til fællesskab og udvikling på din arbejdsplads med et kursus i forretningsdansk.

Arbejder du som udlænding i Danmark, har du måske brug for at forbedre dine danskkundskaber, så du bedre kan begå dig både fagligt og socialt på din arbejdsplads. Du kan hurtigt få det løft, du har brug for, med Studieskolens 1:1-forløb, da forløbene udelukkende tilrettelægges efter dit behov.

På dette kursus i forretningsdansk kan du:

  • udvide dit danske ordforråd i forhold til sociale eller arbejdsmæssige situationer
  • træne den rette grammatik og ordstilling, så det bliver mindre tydeligt, at du ikke er dansk
  • fokusere på dit skriftlige dansk

Forretningsdansk for en gruppe af kolleger
Er I flere kolleger eller måske en hel afdeling, der ønsker at blive dygtige nok til dansk sammen, tilbyder vi også undervisning i små grupper med fokus på jeres behov. Vi kan tage udgangspunkt i en kombination af klassisk undervisningsmateriale samt tekster fra jeres arbejdsplads, som I selv er med til at vælge. Det kan være udpluk fra jeres hjemmeside, nyhedsbreve, rapporter eller andre tekster, som egner sig og må bruges med jeres tilladelse.

Hvorfor vælge danskundervisning hos Studieskolen?
Studieskolen har mere end 40 års erfaring med sprogundervisning og er en af Danmarks største skoler med undervisning i dansk og fremmedsprog. Vi har 150 undervisere tilknyttet, der alle har en universitetsgrad og erfaring med at undervise. Derfor kan vi nøje vælge den underviser, der matcher dit behov bedst. Både i forhold til hvornår du gerne vil undervises og i forhold til bestemte fagtermer, kulturelle forskelle m.m. 

Du vælger selv, om du vil have to eller tre lektioner ad gangen, og du kan mødes med din underviser flere gange om ugen, hvis du gerne vil blive bedre i en fart.


Vil du booke et kursus eller høre mere?
Så kontakt os med det samme. Uanset om du er interesseret i et 1:1-forløb eller et andet forløb, finder vi en løsning sammen.

Danish courses at work build stronger connections

Kontakt os

Ring eller skriv til os, så hjælper vi dig og din virksomhed videre med at lære sprog.

Kontakt os

Dit forløb hos os

1.

Du kontakter os, og vi sender dig et tilbud. Vi matcher dig med den underviser, der passer bedst til dine behov.

2.

Første undervisningsgang taler du med underviser, der laver en plan over kurset, som du godkender.

3.

Undervisningen er i gang, og du eller virksomheden får en faktura fra os. Når kurset er slut, beder vi dig evaluere undervisningen.

4.

Du får en slutrapport, og underviser giver dig anbefalinger til, hvordan du kan fortsætte med at lære sprog.