Menu

Forretningsdansk for udlændinge

Vil du være bedre til dansk?
Arbejder du som udlænding i Danmark, har du måske brug for at forbedre dine danskkundskaber, så du bedre kan begå dig både fagligt og socialt på din arbejdsplads. Du kan hurtigt få det løft, du har brug for, med Studieskolens 1:1-forløb, da forløbene udelukkende tilrettelægges efter dit behov.

Derfor kan du

  • udvide dit danske ordforråd i forhold til sociale eller arbejdsmæssige situationer
  • træne den rette grammatik og ordstilling, så det bliver mindre tydeligt, at du ikke er dansk
  • fokusere på dit skriftlige dansk

Din undervisning tager udgangspunkt i materiale, din underviser vælger særligt til dig, samt en specifik lærebog i forretningsdansk. Du er også selv meget velkommen til at tage tekster eller lignende med, så du både bliver bedre til dansk og samtidig får gennemgået information, du alligevel har brug for at sætte dig ind i - enten i forhold til dit arbejde eller til at leve i Danmark. Du bliver også introduceret til dansk arbejdspladskultur.

Er I flere kolleger eller måske en hel afdeling, der har brug for at lære dansk sammen, kan vi sagtens arrangere det.

Hvorfor vælge danskundervisning hos Studieskolen?
Studieskolen har + 40 års erfaring med sprogundervisning og er en af Danmarks største skoler med undervisning i fremmedsprog. Vi har 150 undervisere tilknyttet, der alle har en universitetsgrad og erfaring med at undervise. Derfor kan vi nøje vælge den underviser, der matcher dit behov bedst. Både i forhold til hvornår du gerne vil undervises og i forhold til bestemte fagtermer, kulturelle forskelle m.m. Samtidig har vi mulighed for at påbegynde nye kurser i løbet af en uge.

Pris for 30 lektioner: 19.350 kr. (+ moms for virksomheder). Hertil kommer evt. udgift til materialer. Ønsker du et kortere eller længere forløb, tilpasser vi selvfølgelig længden efter dit behov.

Prisen dækker undervisning på din firmaadresse i en radius af 10 km fra København K. Er adressen længere væk, tillægges prisen 3,57 kroner per kørte km. Det er også muligt, at undervisningen holdes på Studieskolen i København K. Her kommer der ikke kørselstillæg oveni.

Ønsker flere af dine kolleger også at deltage i kurset, aftaler vi en pris.

Du vælger selv, om du vil have to eller tre lektioner ad gangen, og du kan mødes med din underviser flere gange om ugen, hvis du gerne vil blive bedre i en fart.

Vil du booke et kursus eller høre mere?
Så kontakt os med det samme. Uanset om du er interesseret i et 1:1-forløb eller et andet forløb, finder vi en løsning sammen.

Kontakt os

Ring eller skriv til os, så hjælper vi dig og din virksomhed videre med at lære sprog.

Kontakt os

Dit forløb hos os

1.

Du kontakter os, og vi sender dig et tilbud. Vi matcher dig med den underviser, der passer bedst til dine behov.

2.

Første undervisningsgang taler du med underviser, der laver en plan over kurset, som du godkender.

3.

Undervisningen er i gang, og du eller virksomheden får en faktura fra os. Når kurset er slut, beder vi dig evaluere undervisningen.

4.

Du får en slutrapport, og underviser giver dig anbefalinger til, hvordan du kan fortsætte med at lære sprog.