Menu

Studieskolens forholdsregler i forbindelse med coronavirus

Her kan du følge med i Studieskolens forholdsregler.

23.03.2020 - Vi forlænger perioden med onlineundervisning uden fysisk tilstedeværelse

Efter regeringens udmelding den 23. marts forlænger Studieskolen naturligvis også perioden, hvor vi varetager hele undervisningen eller dele af undervisningen online. Studieskolens bygning er lukket, men du kan stadig lære sprog online.

Hvis du går på et hold nu, så har du kontakt med din underviser og ved, hvordan lige præcis dit hold gennemfører undervisningen.

Vi gennemfører undervisningen på denne måde til efter påske.

Hvis du gerne vil lære sprog, kan det sagtens lade sig gøre, også for øjeblikket, da vi kan gennemføre timerne online. Du kan tilmelde dig kurser, der starter i april og til sommer. Du kan roligt tilmelde dig - vores regler for framelding gælder stadig! Hvis du fortryder din tilmelding, kan du stadig få dit kursusgebyr returneret op til en uge, før dit kursus starter.


13.03.2020 - Nye åbningstider pr. telefon og FAQ

Vi har ændret vores telefoniske åbningstider midlertidigt. Du kan kontakte Studieskolens administration telefonisk:

Mandag - fredag kl. 10.00 - 14.00

Du er også velkommen til at sende os en e- mail: danish@studieskolen.dk (for henvendelser vedr. danskkurser) eller info@studieskolen.dk (andre henvendelser).

Vi har lavet en side med en FAQ (ofte stillede spørgsmål og svar), som vi løbende opdaterer. Klik her. 


12.03.2020 - NYT: Studieskolen indstiller undervisningen

Efter regeringens udmeldinger i går aftes har Studieskolen besluttet, at vi fortsat nøje følger myndighedernes anbefalinger.

Derfor indstiller vi alle aktiviteter, hvor flere mennesker samles, fra i dag torsdag 12. marts kl. 12.00 og foreløbig frem til og med fredag den 27. marts.

Det betyder, at al fremmøde til undervisningen indstilles fra i dag kl. 12.00, og du skal således ikke møde op på Studieskolen.

Din underviser vil snarest muligt lægge information på Moodle om, hvordan I kan gennemføre dele af undervisningen. Du kan også kontakte din underviser gennem Moodle.
Hvis du er tilmeldt et onlinehold, fortsætter undervisningen som normalt.

Studieskolens bygning vil være lukket fra i dag kl. 12.00. Men vores administrative medarbejdere kan i vid udstrækning arbejde hjemmefra, derfor kan du stadig kontakte os pr. mail og telefon i den normale kontoråbningstid. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at svare på spørgsmål så hurtigt som muligt.

Da vi er nødt til at foretage dette drastiske skridt med meget kort varsel, vil der være spørgsmål, som vi ikke kan svare på lige nu og her. Vi er også forberedt på at få mange henvendelser. Vi lover at arbejde ihærdigt på at svare alle så hurtigt som muligt. Vi håber på jeres forståelse.

Da der er tale om force majeure og dermed omstændigheder, som Studieskolen ingen indflydelse har på, kan vi ikke tilbagebetale kursusgebyr eller erstatte den indstillede klasseundervisning. Vi arbejder på højtryk på at kunne gennemføre dele af undervisningen.

Vi følger selvfølgelig nøje med i udviklingen og opdaterer løbende denne side.

09.03.2020 - Studieskolens forholdsregler i forbindelse med coronavirus

Studieskolen følger nøje Sundhedsstyrelsens anbefalinger til, hvordan vi skal håndtere coronavirus.

Forebyg smitte, beskyt dig selv og andre mod coronavirus
Det er meget vigtigt at forebygge smitte. Det kan du være med til ved at følge disse råd fra Sundhedsstyrelsen:

  • God håndhygiejne, vask hænder ofte og grundigt og brug håndsprit
  • Nys og host i lommetørklæde eller ærmet – ikke i hænderne
  • Undgå håndtryk, kindkys og kram – begræns den fysiske kontakt
  • Vær opmærksom, når du er på steder med tæt kontakt til mange mennesker

På Studieskolen beder vi om, at alle følger disse råd. Rundt omkring på skolen er der opslag med gode hygiejneråd, og der er adgang til ordentlige hygiejnemuligheder, dvs. adgang til vand og sæbe samt håndsprit.

Bliv hjemme, hvis du har været i et højrisikoområde
Hvis du kommer hjem fra et af de særlige risikoområder, skal du blive hjemme i 14 dage efter hjemkomsten.
De særlige risikoområder er i øjeblikket: Hong Kong, Italien (regionerne Emilia-Romagna, Lombardiet, Piemonte, Veneto, Valle d'Aosta, Ligurien, Marche, Friuli-Venezia Giuli, Toscana, Trentino-Alto Adige, Umbrien), Iran, Kina (excl. Macau), Singapore, Sydkorea (provinsen Gyeongbuk og storbyen Daegu), Japan og Østrig.
Hvis du har været i et af ovenstående områder og er kommet eller kommer hjem efter 2. marts, skal du ikke komme til undervisning på Studieskolen i 14 dage efter din hjemkomst.
Liste over lande og områder ændrer sig, du kan selv følge med her.

Hvis du er berørt af dette, skal du kontakte os, så vi får et overblik over, hvor mange kursister det drejer sig om, skriv til sugr@studieskolen.dk.

Bliv hjemme, hvis du er syg
Hvis du har feber, hoste eller vejrtrækningsbesvær, skal du blive hjemme. Sundhedsstyrelsen anbefaler, at du ringer til din læge, hvis du er syg.
Ligeledes skal du blive hjemme, hvis du er sat i hjemmekarantæne.

Vi gennemfører undervisningen
Hvis du ikke er syg, og hvis du ikke efter 2. marts er kommet hjem fra et af højrisikoområderne, skal du komme til undervisning som normalt.
Vi gennemfører undervisningen, som vi plejer.

Hvad hvis?
Studieskolen følger hele tiden med i, hvordan coronavirus udvikler sig i Danmark, og i Sundhedsstyrelsens anbefalinger.
Vi håber, at vi kan undgå smitte på Studieskolen, når alle kursister og medarbejdere følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger.
Hvis det senere skulle ske, at myndighederne lukker Studieskolen i en periode, så sætter vi undervisningen på pause, indtil situationen er normaliseret. 

05.03.2020: Corona-virus opdateret

Udbruddet af coronavirus (COVID-19) udvikler sig hurtigt i en række lande, og derfor har Sundhedsstyrelsen i går skærpet sine anbefalinger vedr. coronavirus.

Anbefalingen fra de danske myndigheder er nu, at alle, der siden 2. marts 2020 er kommet hjem fra et af de særlige risikoområder, skal holde sig hjemme i 14 dage efter hjemkomsten.

De særlige risikoområder er i øjeblikket: Kina (hele landet, på nær Taiwan, Hong Kong og Macau), Sydkorea (provinsen Gyeongbuk og storbyen Daegu), Iran (hele landet), Italien (regionerne Emilia-Romagna, Lombardiet, Piemonte og Veneto).

Studieskolen samler mennesker fra hele verden, og mange medarbejdere og kursister rejser meget. Derfor følger vi Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Vi beder alle vores kursister følge anbefalingerne, så vi sammen kan være med til at mindske risikoen for smitte.

Det betyder, at hvis du har været i et af ovenstående områder og er kommet eller kommer hjem efter 2. marts, beder vi dig om ikke kan komme til undervisning på Studieskolen.

Du må meget gerne kontakte os, så vi får en overblik over, hvor mange kursister det drejer sig om. Skriv til sugr@studieskolen.dk.

Hvis du ikke er ramt af ovenstående, så skal du komme til undervisning som normalt.03.03.2020: Corona-virus

Studieskolen følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger for, hvordan vi skal agere i forhold til Corona-virus. Foreløbig anbefaler Sundhedsstyrelsen almindelige hygiejneråd for at forebygge smitte:

  • Vask dine hænder ofte og grundigt
  • Host eller nys i ærmet eller et engangslommetørklæd

Som ekstra sikkerhed står der håndsprit på Studieskolens toiletter.

Hvis du er syg med influenzasymptomer eller er sat i hjemmekarantæne, beder vi dig blive hjemme fra undervisningen. Ellers gennemføres undervisningen som normalt.

Klik her for at læse Sundhedsstyrelsens informationer og anbefalinger.