Menu

Studieskolens retningslinjer i forbindelse med coronavirus

Her kan du se, hvilke restriktioner der gælder på Studieskolen. Hvis de ændrer sig, opdaterer vi siden.

Opdatering 12. januar 2022

Til og med søndag den 16. januar foregår undervisningen online (bortset fra FVU, der har undervisning med fysisk fremmøde).

Fra den 17. januar åbner vi for undervisning med fysisk fremmøde - med coronapas og mundbind/visir
Deltagelse i undervisningen forudsætter, at du til hver kursusgang medbringer gyldigt coronapas og ID (sundhedskort, kørekort eller pas).
 
Underviseren er forpligtet til at tjekke det. Derfor beder vi dig have dit coronapas og ID klar, når du kommer. Kom gerne i lidt god tid, så underviseren kan nå at tjekke det. Når du kommer, beder vi dig gå ind i lokalet med det samme, så vi ikke bliver for mange mennesker ude på gangene.
 
Du skal fremvise dit coronapas ved hver kursusgang, også selvom du er færdigvaccineret, fordi Studieskolen ikke må opbevare sundhedsdata.
 
Alle deltagere på et hold skal fremvise coronapas, dog er man undtaget, hvis man har dokumentation for, at man er fritaget for krav om coronapas. Dispensation for coronapas udstedes af Borgerservice. Hvis du er undtaget, skal du inden første kursusgang skrive til Studieskolen – send en mail til info@studieskolen.dk, så kontakter vi dig hurtigst muligt.
 
Vi gør opmærksom på, at underviseren er instrueret i, at alle deltagere uden gyldigt coronapas skal afvises.
 
Hvis du er i tvivl om, hvor du finder dit coronapas, kan du kigge her:  https://covid19.ssi.dk/vaccination/coronapas
 
Mundbind eller visir
Når du færdes på Studieskolen, skal du bære mundbind eller visir, indtil du sidder ved din plads.
For en sikkerheds skyld beder vi dig spritte bord og stoleryg af, før du sætter dig. Der er sprit og engangsklude i alle lokaler.
Der er flere standere med håndsprit rundt omkring på skolen.