Menu

Studieskolen har overtaget Cambridge Institute

Den 1. august 2018 overtog Studieskolen Cambridge Institute. Cambridge Institute blev etableret i Danmark i 1975 og har i en lang årrække været landets største specialiserede engelske sproginstitut.
Med Studieskolen og Cambridge Institute som en del af samme organisation kan vi nu tilbyde et endnu bredere og mere målrettet udbud af engelskundervisning.

På Cambridge Institute har kurserne fokus på engelsk som en del af dit professionelle arbejdsliv. Cambridge Institute tilbyder:

  • kurser i business engelsk på alle niveauer
  • kurser med særligt fokus på fx e-mails, præsentationer, møder og workshops
  • kurser der forbereder dig til Cambridge English- eller IELTS-eksamen

Se Cambridge Institutes engelskkurser.

Studieskolens kurser har fokus på hverdagsengelsk, kultur, samfundsforhold og litteratur samt akademisk engelsk for studerende.
Vi har også onlineundervisning på alle niveauer. Vi har kurser, der sikrer, at du får løftet alle dine sproglige færdigheder (mundtlige, skriftlige, ordforråd og grammatik og læse).

Eksamensforberedende kurser til Cambridge og IELTS-prøver
Søger du et eksamensforberedende kursus til Cambridge Qualifications eller IELTS, så finder du også disse på Cambridge Institute. Når du skal tilmelde dig selve eksamen, foregår det på Studieskolen, da vi er Danmarks eneste testcenter for Cambridge English Qualifications.