Menu

B2 Finpuds dit engelsk og undgå danglish

Start
torsdag 28. november
Pris
kr. 2.895
Nedsat pris
kr. 2.790
Lektioner
18
Start 28.11.2024
Periode 28.11.2024 til 16.01.2025
Lektioner 18
Hold nr.: 2016-24
Underviser MA Wynn Stewart
 
Sted Gothersgade 14, 1. sal
Lokale 104
Tid tor 18.00 - 20.30
Pris kr. 2.895
Nedsat pris kr. 2.790
Tid tor 18.00 - 20.30

Undgå danglish - undgå misforståelser
Taler du danglish? Det gør mange danskere, også dem, der er rigtig gode til engelsk. Danglish er ord og udtryk, der lyder engelske, men som faktisk ikke er det - eller som betyder noget helt andet, end vi går og tror. Det er bedst at undgå danglish. Ellers kan du blive misforstået, uden du selv er klar over det.

Hvordan siger man 'man'? Og hvad er forskellen på 'lose' og 'loose'?
Dette er kurset for dig, der gerne vil gøre et bedre indtryk på dine rejser, i mails eller til møder, hvor I taler engelsk. Vi arbejder både med mundtligt og skriftligt engelsk, så du bliver bedre til at tale og skrive som en native speaker.
På kurset gennemgår I mange af de typiske fejl, som danskere laver på engelsk - og du lærer naturligvis, hvad du skal sige i stedet!
Din underviser har selv skrevet lærebogen, og den er baseret på over 20 års erfaring som engelsklærer i Danmark. Både bogen og kurset er struktureret som en god hjælp til dig, der allerede kan meget engelsk. Vi terper ikke, men øver engelsk i en hyggelig og venlig atmosfære.
Når du er færdig med kurset, kan du tale engelsk på en mere selvsikker måde, der efterlader et rigtig godt indtryk.
Kurset er rettet mod dansktalende, men hvis du fx er norsk eller svensk, kan du også få en del ud af det.

Du taler meget engelsk i timerne
På Studieskolen har vi fokus på, at du får talt en masse. Vi øver også udtalen, så du både selv bliver forstået og kan forstå, hvad der bliver svaret. Undervisningen foregår så vidt muligt på engelsk, men selvfølgelig bruger underviseren dansk til at forklare, hvordan visse danske ord og udtryk kan blive til danglish.
I er et lille hold, så alle får tid til at blive hørt. Klasseundervisningen suppleres også med gruppearbejde eller arbejde to og to, så du og dine medkursister får ekstra mange muligheder for selv at tale engelsk. Det er nemlig sådan, du lærer det bedst.

Lærebog
Proper English af Wynn Stewart, ISBN 9788740470987. Vi beder dig købe e-bogen, når kurset starter. Du kan købe den på saxo.com.
Kurset gennemgår de vigtigste fejl, danskere begår, men bogen har mange flere eksempler og kan også bruges som opslagsværk.

Få samlet overblik over kurset og materialerne
Du får adgang til Moodle, der er vores online læringsplatform. Her har du et samlet overblik over hele kurset. Du har også kontakt med de andre kursister, og I kan tale om, hvad der sker på holdet. På Moodle kan du:


  • se planen over hele kurset og de enkelte undervisningsgange og hjemmearbejde

  • se undervisningsmaterialer, også ekstra materialer

  • kommunikere med din underviser og dine medkursister

  • følge med og indhente det forsømte, hvis du er fraværende i løbet af kursetForberedelsestid: ca. 1 time om ugen.
Der er maks. 8 kursister på holdet.

Wynn Stewart

Wynn er født i Californien og er halv amerikaner og halv brite, eftersom has mor var "andengenerationsindvandrer" i USA (af dansk afstamning), hans far var oprindelig fra Skotland, og hans farmor var nordmand. Wynn har boet i USA, Japan, England og Danmark, i den rækkefølge. Fordi hans baggrund er lidt indviklet, plejer han blot at fortælle, at han betragter sig selv som en "verdensborger". Han er gift med Anne-Grete og er far til fire amerikanske/britiske/danske børn.

Wynn har en master i engelsk og samfundsfag. Han taler engelsk og dansk og kan også en del japansk og lidt spansk og tysk. Han holder af sprog og sprogundervisning og elsker at se forbedring i elever. Han kan undervise på alle niveauer, men foretrækker CAE, Proficiency og businessengelsk.
Wynn er glad for to citater, der mere eller mindre opsummerer hans syn på undervisning: "Be the guide on the side, not the sage on the stage" og "They don't care how much you know until they know how much you care".

Hans fritidsinteresser inkluderer læsning, løbetræning, film og brætspil. Han tror på, at hver person har et formål i livet, og at "der er mere mellem himmel og jord".

Wynn anbefaler:
Food and drink:
Pizza, pasta, a durum shawarma, japanese "okonomiyaki" or a good Caeser salad, washed down with a mango lassi (I don't drink alcohol or smoke)
Learning tips: Remember to read and listen. Be curious and willing to make mistakes. Practice may make perfect, but don't be a perfectionist.
Places to visit: London! If you're tired of London, you're tired of life. 
Literature: Anything by Ray Bradbury, John Steinbeck or C.S. Lewis

Vis mereVis mindre

B2 Finpuds dit engelsk og undgå danglish

28. november - 16. januar

Tilmeld