Menu

Catherine Boellinger

Catherine Boellinger er født i Metz i Frankrig og er opvokset dels i Frankrig og dels i forskellige latinamerikanske lande. Hun er uddannet i Paris med kandidatgrad i fransk som fremmedsprog og spansk samt spanskamerikansk litteratur. Som voksen har hun også rejst meget i forbindelse med sine studier og arbejde, indtil hun flyttede til Danmark for 6 år siden.
Catherine har 10 års erfaring i at undervise i fransk med fokus på kommunikation. Hun har også erfaring som oversætter og korrekturlæser, og hun har arbejdet for flere internationale organisationer under FN-systemet. Hun elsker at undervise, som hun betragter som en kollektiv oplevelse, hvor både studerende og underviser konstant lærer fra hinanden.

Catherine anbefaler:
Film: Cinemateket har nogle gange fantastiske retrospektive serier om fransktalende instruktører, og man kan finde et stort udvalg af franske film i Filmstriben.
Tegneserier: Der er mange tegneserier og grafiske romaner på fransk, som kan være en dejlig måde at øve sit franske på. Fx Persepolis af Marjane Satrapi, Les culottées af Pénélope Bagieu, Freud af Corinne Maier og Anne Simon og Le chien qui louche af Etienne Davodeau. God læselyst!