Menu

Koreansk 7

Start
tirsdag 3. september
Pris
kr. 2.880
Nedsat pris
kr. 2.665
Lektioner
36
Start 03.09.2024
Periode 03.09.2024 til 21.01.2025
Lektioner 36
Hold nr.: 1579-24
Underviser cand.mag. Karin Jacobsen
 
Sted Vognmagergade 8, 1. sal
Lokale V119
Tid tir 19.15 - 20.55
Pris kr. 2.880
Nedsat pris kr. 2.665
Tid tir 19.15 - 20.55

Få nuancerne med når du taler koreansk
Du kan allerede meget koreansk. Nu bliver du endnu bedre!
På dette kursus arbejder vi med at konsolidere, udvikle og nuancere din allerede solide forståelse af koreansk. Vi har fokus på øvelser, der gør dig bedre til at tale koreansk mere flydende. Vi arbejder også videre med at forøge dit ordforråd og din viden om grammatik, så du kan udtrykke dig mere nuanceret, når du taler om dagligdags og kulturelle emner. Dit koreansk bliver mere varieret, og du kan bruge det i endnu flere sammenhænge.
Din underviser tager også løbende dine og dine medkursisters ønsker med, så I lærer det koreansk, der er vigtigt for jer.

Hvordan foregår timerne?
Fokus er på dagligdags kommunikation med både mundtlige og skriftlige øvelser, som øger dit ordforråd og nuancerer dit sprog - hele tiden med fokus på, at du bliver bedre til at danne dine egne sætninger.
Vi laver mange øvelser i grupper og par med fokus på, at du får tid til at tale. Vi arbejder både med tekst, video, lyd og digitale hjælpemidler.

Få samlet overblik over kurset og materialerne
Du får adgang til Moodle, der er vores online læringsplatform. Her har du et samlet overblik over hele kurset. Du har også kontakt med de andre kursister, og I kan tale om, hvad der sker på holdet. På Moodle kan du:


  • se planen over hele kurset, de enkelte undervisningsgange og hjemmearbejde

  • se undervisningsmaterialer, også ekstra materialer

  • kommunikere med din underviser og dine medkursister

  • følge med og indhente det forsømte, hvis du er fraværende i løbet af kursetPraktiske oplysninger
Lærebøger: Talk To Me In Korean Level 4, ISBN 9791186701362, og Talk To Me In Korean Workbook Level 4, ISBN 9788956057156. Du kan købe bøgerne på saxo.com eller på amazon.de. Vi beder dig købe dem, inden kurset starter.

Kurset passer til dig, der allerede kan en del koreansk. Du har fået ca. 175-200 timers undervisning, og du kan lave indskud og bruge nutid, datid, fremtid og forslag. Du kan binde sætninger sammen med de mest almindelige bindeord. Du kan læse, forstå og også selv skrive lette tekster skrevet i hangeul.

Du skal være fyldt 15 år for at deltage i kurset.

Forberedelse: ca. 2 timer om ugen.
Der er 10-16 kursister på holdet.

Karin Jacobsen

Karin Jakobsen er cand.mag. i østasienstudier med speciale i Korea fra Københavns Universitet. 
Hun har læst og arbejdet i Korea i sammenlagt 2 1/2 år og siden 2012 undervist i Koreansk på Københavns Universitet. Sideløbende har hun udført forskellige konsulentopgaver.
For Karin er det vigtigt, at man føler sig tryg, når man skal lære et så fremmedartet fremmedsprog som koreansk, så hun arbejder meget med dynamikken i undervisningslokalet, ligesom det er vigtigt for hende, at der er variation i øvelser og former, men altid med fokus på dagligdags, brugbart koreansk.
Hendes første møde med Korea var i en Taekwondo-sal, og det udviklede en vedvarende og dyb interesse for alt koreansk. 
Hun nyder stadig et godt koreansk drama, en gammel pop-sang og ikke mindst en omgang bibimbap med god kimchi og måske et lillebitte glas soju.
Vis mereVis mindre

Koreansk 7

3. september - 21. januar

Tilmeld